Inspiroidu sisustajan huonekalukaupassa – Trendikäs joulusisustus

Sisustajan huonekalukauppa Veke on avannut inspiroivan myymälän Ouluun. Tutustu Vekeen ja poimi vinkit trendikkään juhlavaan joulusisustukseen.

Mikä Veke?

Veke on kalustanut koteja sekä toteuttanut suomalaisten sisustusunelmia jo yli 23 vuotta. Nimi Veke tulee yrityksen perustajan, Veijo ”Veke” Ranuan nimestä. Kyseessä on pohjoissuomalainen, Ranuan kylältä lähtöisin oleva perheyritys, jossa ovat mukana myös Veijon pojat Markus, Matias ja Miikka. Vekellä on monipuolinen huonekalujen ja sisustustuotteiden verkkokauppa sekä kivijalkamyymälät Ranualla, Rovaniemellä ja nyt myös Oulussa 12.11.18 lähtien.

Trendikkäistä uutuuksista designklassikoihin

Oulun sisustajantorilla, Joutsensillassa ovensa avannut Veken uusi 1100 neliöinen kivijalkamyymälä tarjoaa verkkokaupan tapaan omaperäisen kattauksen sisustustuotteita, mattoja, valaisimia ja huonekaluja aina trendikkäistä uutuuksista designklassikoihin. Olipa tyylisi mitä tahansa vintagesta skandinaavisen moderniin – Jokaiselle löytyy jotain!

Sisustamisessa juuri nyt ajankohtaiset modernit linjat, runsaat värit syvän vihreästä ruskeaan ja oranssiin, voimakkaat kuosit esimerkiksi tekstiileissä sekä kalusteiden samettiset pinnat näkyvät myymälässä ja koko Veken valikoimassa.

Myymälä antaa myös aimo annoksen inspiraatiota kolmen persoonallisen mallihuoneen muodossa. Erityisesti myymälän metsänvihreässä, vintage-henkisessä inspiraatiohuoneessa on trendikkäitä ratkaisuja samettisen sohvan sekä tapetissa villinä rehottavien kukkien muodossa. Mukana oleva klassikko, Cueron lepakkotuoli toimii kivana tehosteena. Huoneen metsänvihreät värisävyt sopivat myös jouluiseen kotiin!

Inspiroidu myös sisustusblogissa: https://www.veke.fi/vinkit/blogi

 

Trendikäs joulusisustus – Top 3 vinkkiä

Juhlasesonki on alkanut ja on ajankohtaista sisustaa joulua kotiin! Joulun ei suinkaan tarvitse olla pelkästään punainen. Metsänvihreä ja metallinhohto ovat myös klassisia joulusisustuksen elementtejä, mutta nyt todella trendikkäitä muutenkin. Näillä vinkeillä luot joulusisustuksen, jota sinun ei tarvitse välttämättä riisua pois juhlan jälkeen.

 • 1. Metsänvihreä ja samettiset yksityiskohdat

  Samettiset yksityiskohdat ovat ihanan pehmeitä ja luovat kotiin ylellisyyden tuntua. Syvän metsänvihreä tuo mieleen havupuut. Kuvassa: House Nordic Chester sohva, Drammen tuoli sekä Artena ja Ejby Pouf rahit, Luhta Hehku tyyny.

 • 2. Metallinhohto ja tunnelmallinen valaistus

  Metallinhohtoiset yksityiskohdat messingistä kupariin tuo sisustukseen juhlavaa säihkettä. Lyhdyt ja kynttilät kuuluvat tietenkin myös tuikkivaan tunnelmavalaistukseen! Kuvassa: Markslöjd Tjusa koristetähti ja Glöd valoketju, Maytoni Dallas riippuvalaisin, Trio Cord 5-osainen riippuvalaisin, House Nordic Hasvik lyhty, Moria sohvapöytä, House Doctor pyöreä Walls peili ja kulmikas Hang peili.

 • 3. Luonnonläheisyys

  Askartele koristeita itse vaikkapa oksista, joihin voit ripustaa roikkumaan kimalteella koristeltuja käpyjä sekä säihkyviä joulupalloja. Luonnonläheinen kukkakuosi kuvassa olevassa House Nordic Alvito koristetyynyssä on myös juhlavaan joulukotiin sopiva.

Katso lisää tuotteita joulusisustukseen: https://www.veke.fi/sisustus/joulusisustus

Kautta maan palveleva verkkokauppa

Veken myymälässä on kuitenkin nähtävillä vain osa laajasta, jatkuvasti uudistuvasta ja raikkaasta tuoterepertuaarista. Koko valikoiman kirjoon voit tutustua kautta maan palvelevassa verkkokaupassa. Yritys on kasvanut viimeisen viiden vuoden aikana yhdeksi maamme johtavista huonekalujen ja sisustustuotteiden verkkokaupaksi. Veken oma logistiikkakeskus sijaitsee sen kotikylällä, hillasoiden ympäröimällä Ranualla, mistä tuotteet toimitetaan jouhevasti koko Suomeen.

Veke kannustaa luomaan kodista oman näköisen sekä ajattelemaan elämäntilanteen mukaisia ratkaisuja, jotta olisit joka hetki kuin kotonasi. Veke tarjoaa kodin sisustajan eri elämänvaiheisiin aina ensikodin hehkusta lapsiperhearjen pyörteisiin sopivia tuotteita, ideoita sekä inspiraatiota!

Tutustu koko valikoimaan: www.veke.fi

Veke lyhyesti

 • Suomalainen perheyritys
 • Perustettu vuonna 1993
 • Henkilökuntamäärä: 33
 • Laaja tuotevalikoima: Huonekalut, matot, valaisimet ja piensisustustuotteet
 • Verkkokauppa
 • Kivijalkamyymälät Ranualla, Rovaniemellä ja Oulussa
 • www.veke.fi

Artikkeli on Veken tuottamaa kaupallista sisältöä.