Uutta kotiin – Sisustustrendit 2019

Millaisia uusia tuulahduksia vuosi 2019 tuo sisustukseen? Sisustajan huonekalukauppa Veke tarjoaa inspiroivan katsauksen vuoden ajankohtaisimpiin sisustustrendeihin.

Sisustustrendejä voimakkaista kuoseista rottinkiin ja ruskeaan.


Uutta kotiin

Vuoden vaihde on tunnetusti uusien alkujen aikaa. On virkistävää uudistaa ja uudistua!

Inspiroidu nyt vuoden 2019 sisustustrendeistä, ja tuo uutta kotiin, jotta viihtyisit siellä entistäkin paremmin. Poimi trendeistä suosikkisi, jotka sopivat sinun tyyliisi.

Veke kannustaa luomaan kodista oman näköisen sekä suosimaan aina ensisijaisesti elämäntilanteen mukaisia ratkaisuja, jotta olisit joka hetki kuin kotonasi.

Trendien mukaan ei siis ole tarkoitus sisustaa koko kotia. Sisustustrendit tarjoavat kuitenkin mukavasti ideoita ja inspiraatiota sekä tuulahduksen uudesta ja innostavasta!

Luonnonmateriaalit, rouheus sekä rohkeat värit näkyvät sisustuksessa 2019.

Sisustustrendit 2019

Ohessa vuoden top 4 sisustustrendiä. Mitkä valitset omaan kotiisi?

 • 1. Rottinki

  Aidot luonnonmateriaalit ovat tulleet jäädäkseen, ja niistä erityisesti rottinki on juuri nyt ajankohtainen. Rottinki on ihana ja miellyttävän tuntuinen materiaali, joka tuo pehmeyttä sisustukseen.

  Kuvassa Kaunis Sessak Sadie riippuvalaisin, joka on valmistettu bamburottingista.

 • 2. Ruskea

  Ruskea on uusi harmaa! Ruskean sävyt ovat ihanan pehmeitä ja maanläheisiä. Ne tuovat sisustukseen kodikasta lämpöä ja harmoniaa.

  Ruskean eri sävyihin on myös helppo yhdistää monenlaisia materiaaleja, kuten juuri rottinkia, nahkaa ja suosittua samettia. Lisäksi eri puun sävyt sopivat saumattomasti yhteen ruskean kanssa.

  Erityisesti konjakinruskea on juuri nyt ajankohtainen. Kuvassa linjakas, konjakinruskea Scandic Copenhagen nahkasohva, upeasti kuvioitu 4Living Istanbul matto sekä ruskeilla hapsuilla varustettu, boheemi Finarte Tie matto, joka toimii myös seinällä.

  Seinävaatteet tekevät myös paluutaan koteihin!

 • 3. Rouheus

  Nyt sisustuksessa saa olla viimeistelemätöntä rouheutta sekä teollista henkeä. Musta metalli, vahvat värit sekä betoni tuovat luonnetta sisustukseen. Ne sopivat erityisesti kaupunkikotiin.

  Yhdistä mustan metallin kaveriksi vaaleaa puuta, joka tuo kokonaisuuteen vastapainoa ja pehmeyttä. Myös viherkasvit keventävät kivasti rouheaa tunnelmaa.

  Kuvassa House Nordic Haag seinähylly, jonka runko on mustaa metallia ja hyllyt puuta sekä Emily sohvapöytä, jonka kansi on betonin väriseksi laminoitua mdf-levyä ja jalat jauhemaalattua mustaa terästä.

 • 4. Rohkeat kuosit & värit

  Käytä rohkeasti erilaisia kuoseja aina graafisista kuvioista villinä rehottaviin kukkasiin! Nyt on myös lupa leikitellä väreillä juuri niin kuin itse haluat. Tuo siis sisustuksessa esiin persoonaasi!

  Ajankohtaisia värejä ruskean lisäksi ovat vihreä, sininen sekä persikkaiset sävyt. Kuvassa skandinaavisen siro, sininen Envy nojatuoli, joka on trendikäs myös pyöreiden muotojensa ansiosta.

  Samettisella kankaalla verhoiltu tyylikkään vihreä House Nordic Skiby penkki toimii tilassa kuin tilassa. Mangopuusta valmistetuissa House Nordic Hapur sarjapöydissä on persoonallisesti kuvioitu, upea pinta.

Tutustu Veken koko valikoimaan: https://www.veke.fi/

Inspiroidu sisustajan huonekalukaupassa.

Veke – Sisustajalle sisustajantorilla

Sisustajan huonekalukauppa Veke avasi marraskuussa 2018 uuden kivijalkamyymälän Oulun sisustajantorilla, Joutsensillassa. Oletko jo vieraillut?

Myymälässä on nähtävillä monipuolinen ja omaperäinen kattaus ajanmukaisia huonekaluja, sisustustuotteita sekä mattoja ja valaisimia! Elämyksellisessä myymälässä on lisäksi kolme persoonallista mallihuonetta tarjoamassa uusia sisustusideoita!

Myös myymälän kiinnostavat asetelmat, persoonalliset tuotteet sekä värien käyttö inspiroi. Tämän hetken kuumimmat sisustusrendit aina rottingista ruskeaan sekä rohkeisiin kuoseihin ovat myymälässä läsnä.

Kaipasit sitten kotiisi trendikkäitä uutuuksia tai klassisempia linjoja – jokaiseen makuun löytyy jotain!

Tutustu lisää Oulun Veke -myymälään: https://www.veke.fi/myymalat/oulu

Näin alkuvuodesta Vekellä on sekä myymälässä että monipuolisessa verkkokaupassaan Sisustajan ALE käynnissä. Tämä onkin mitä mainioin tilaisuus laittaa kotia uusiksi sekä toteuttaa sisustushaaveita huokeasti!

Katso ajankohtaisimmat tarjoukset: https://www.veke.fi/vinkit/kampanjat

Uusi sisustajan huonekalukauppa Veke on avattu Oulun sisustajantorille.

 • Pohjoissuomalainen perheyritys
 • Perustettu vuonna 1993
 • Henkilökuntamäärä: 35
 • Laaja tuotevalikoima: Huonekalut, matot, valaisimet ja piensisustustuotteet
 • Verkkokauppa
 • Kivijalkamyymälät Ranualla, Rovaniemellä ja Oulussa
 • www.veke.fi

Artikkeli on Veken tuottamaa kaupallista sisältöä.