Mainos
Kaleva.fi uutisia
- Orpo hallitusneuvotteluiden ensimmäisen päivän jälkeen: Meidän pitää huolehtia omista asioista, jotta pärjäämme maailman myrskyissä
- Limingan Niittomiesten nuoret kestävyysjuoksijat nauttivat harjoittelusta "pottupellon laidalla, missä vinkka käy"– Eveliina Kujalan, 17, ja Sara Säkkisen, 15, työnteko on palkittu jo Suomen mestaruudella
- Analyysi: Oikeistohallitus etenee rahaministeriön leikkauslista käsissään – Käytäntö kiilaa perussuomalaisten ja rkp:n moraalisen yhteenoton edelle
- Pekurissa on nyt kaikille avoin yhteisötila – vapaaehtoiset pyörittävät kahvilaa, kaupunki maksaa vuokran
- Maailman ilmatieteen järjestön pääsihteeri Taalas hallitusneuvottelijoille: Metsiä ja maataloutta tarkasteltava muutoinkin kuin ilmaston kannalta
- Näkökulma: Krista Kiurun ilmoitus sähköistää sdp:n puheenjohtajapelin ja lykkää presidenttiehdokkaan asettamista
- Museo- ja tiedekeskus Luupin johtaja Jonna Tamminen irtisanoutui virastaan Oulussa
- Oulujoella oli paljon "äksöniä" – kevään ensimmäinen perhonen valittiin huhtikuun lukijakuvaksi
- MM-kotikisoihin tyrkyllä oleva puolustaja Miika Koivisto palaa Kärppiin – "Olen kasvanut pelaajana tässä vuosien aikana"
- Teemme uudistusohjelmaa Suomelle, sanoo Orpo – Säätytalolla luodaan tänään tilannekuvaa, varsinaiset hallitusneuvottelut alkavat huomenna
Tuoretta lähikalaa joulupöytään – Sokos Herkun kalamestari Niko graavaa ginillä ja mustikalla
/ Mestarit palveluksessasi / idalohelaparkSokos Herkun kalamestari Niko Sallisen löytää ympäri vuoden kalastamasta Oulun lähijokien ja järvien rannoilta. Lähiruoka korostuu myös Herkun ruokatorin kalatiskin antimissa.
Lue lisää →
Joulupöytään joulukinkku – vai sittenkin poroa tai Sokos Herkussa raakakypsennettyä rotuhärkää?
/ Mestarit palveluksessasi / idalohelaparkSokos Herkun ruokatori tarjoaa joulun perinneherkkujen rinnalle uusia makuelämyksiä. Lihamestari Marko Karinkanta vinkkaa, että joulupöydässä kinkun sivussa tai jopa sen sijaan maistuu niin poronliha kuin vielä harvinaisempi dry age –härkäkin.
Lue lisää →
Herkun keittiömestari haltioitui gelatojäätelön mahdollisuuksista – piparigelato ja glögimantelisorbetti haastavat joulun alla ikisuosikki turkinpippurin
/ Mestarit palveluksessasi / idalohelaparkSokos Herkun oma gelatojäätelö avasi keittiömestari Marko Heinon työuralle uuden luvun, kun kokenut kokki ja ruokaharrastaja pääsi uppoutumaan tämän italialaisen herkun valmistukseen. Joulun alla Herkusta saa ostettua mukaan esimerkiksi piparigelatoa sekä glögimanteli- ja jouluomenasorbettia.
Lue lisää →
Pakkaskausi tuo mukanaan täyteläisten juustojen ajan – Sokos Herkun juustomestari Ninni johdattaa uusien makujen äärelle jo toisessa sukupolvessa
/ Mestarit palveluksessasi / idalohelaparkSokos Herkun juustomestari Niina-Maria Hietamäki tuntee Oulun kattavimman juustotiskin tuotteet hyvin, valitseehan hän sen alati vaihtuvat tuotteet itse. Intohimoinen suhtautuminen juustokulttuuriin ja tiivis yhteistyö maahantuojiin pitää myös pienten eurooppalaisten juustoloiden tuotteet Herkun juustotiskillä.
Lue lisää →