Aitoja suomalaisia makuja läheltäsi

Real Snacks valmistaa Pyhännällä aidosti suomalaisia perunalastuja pikkusuolaiseen herkutteluun. Perheen pienimmille sopiva vaihtoehto ovat eurooppalaisesta luomumaissista tehdyt Junior –maissinaksut.

Olemme ylpeitä pohjoispohjanmaalaisista juuristamme ja paikallisista viljelijöistämme. Perunalastuissamme käytettävä peruna tulee lähialueen sopimusviljelijöiltä Himangalta, Kalajoelta, Kannuksesta, Limingasta ja Tyrnävältä. Jokaisessa Real Snacks -perunalastupussissa on merkintä siitä, kuka viljelijöistämme on perunat juuri siihen pussiin viljellyt. Puhtaat, lähellä kasvatetut raaka-aineet ovat valttimme myös vientimarkkinoilla.

realsnacks_lithovius

Real Snacks on perustettu 2001 ja siitä alkaen toimintaa Suomen mantereen ainoana sipsitehtaana on määrätietoisesti kehitetty pohjoispohjalaisessa omistuksessa, paikalliseen elintarvikeosaamiseen ja perunantuotantoon vahvasti tukeutuen. Panostamme jatkossakin tuotteidemme hyvään laatuun ja tuotekehitykseen tuottaaksemme kotimaisia makunautintoja sipsien kuluttajille.

www.realsnacks.fi