Perinteistä lähiruokaa Pohjois-Suomesta jo vuodesta 1984

Veljekset Rönkä Oy on perustettu vuonna 1984. Yrityksellä on tuotantoyksiköt Ranualla, Keminmaalla sekä Kemissä. Yritys työllistää ympärivuotisesti yli 60 henkilöä ja sesonkiaikoina henkilöstömäärä on yli 70. Rönkän perheyrityksen korkealaatuiset naudan-, poron-, ja karitsanlihatuotteet on tuotettu ja jalostettu lähellä sinua Pohjois-Suomessa, joten voit aina olla varma niiden tuoreudesta, alkuperästä ja erinomaisesta mausta.

Naudanlihan hankinta-alue ulottuu aina Kalajokilaaksosta pohjoisen lappiin. Rönkä jalostaa n. 2,0 miljoonaa kiloa naudanlihaa vuosittain. Naudanliha myydään pääosin kaikki omalle lähialueelle.

Poronlihaa tuotetaan vuosittain n. 250 000 kg. Ranuan tuotantolaitokselta lähtee porot ympäri Suomeen pääosin pakasteena ravintoloihin, tukkuihin ja eri ketjujen vähittäiskauppoihin.

Meri-Lapin Karitsa on Rönkän rekisteröity tuotemerkki, jota tuotetaan vuosittain  yli 100 000 kg Lapin läänin n. 50 sopimustuottajalta. Meri-Lapin Karitsa on myös valtakunnallinen erikoistuote, jota myydään vähittäis- ja tukkukaupoissa ympäri Suomen. Luomukaritsan tuotanto aloitettiin vuonna 2014.

www.ronka.fi

Tunnettuja tuotteitamme:


ronka_naudan_jauhelihat

ronka_porotuotteet