Makuja matkan varrelta

Olemme palvelleet samoilla kulmilla jo vuodesta 1949. Leipomomme on tuttu Pateniemen kaupunginosan asukkaille ja läpikulkijoille, jotka arvostavat tuoreita leivonnaisia ja leipiä sekä vuosikymmenien aikana muotoutuneita makuja.

Taitomme on tottuneissa käsissä. Leipureista kokeneimmat ovat olleet palveluksessamme jo kolmekymmentä vuotta. Pitkät perinteet ja pitkät työsuhteet pitävät huolen siitä, että leipomuksemme maistuvat yhtä hyvältä nyt kuin viime vuosisadallakin.

Leivomme rehellistä ja reilua. Suurin osa työstä tehdään edelleen käsin ja parhaista paikallisista raaka-aineista. Siksi tuotteitamme voi syyllä sanoa kotikulmilla leivotuiksi legendoiksi.

Kuivaksen Leipomo Oy on leiponut oululaisille ruokaleipää ja nisua yli kuuden vuosikymmenen ajan. Leipomo on toiminut koko historiansa ajan Oulun Pateniemessä samoilla sijoillaan, ja se on erityisesti Patelassa kasvaneille tuttu vierailupaikka useammassa sukupolvessa. Joka arkipäivä leipomon lastauslaiturilla istuskelee koululaisia maistelemassa munkkeja; aivan kuten heidän äitinsä ja isänsä ovat tehneet.

Käytämme mahdollisimman paljon lähituottajien raaka-aineita: esimerkiksi jauhot meille toimittaa utajärveläinen Kinnusen Mylly. Taikinat sekoitetaan ja tuotteet leivotaan sekä paistetaan Pateniemen leipomossa. Eipä sitä paremmin sano; meillä valmistetaan kotikulmilla leivottuja legendoja.

www.kuivaksenleipomo.fi