Pohjois-Suomessa tuotettua ruokaa

Kasvishovi Oy on pohjoissuomalainen elintarvikkeiden asiantuntija, joka valmistaa lähes 30 vuoden kokemuksella laadukkaita kasvis- ja majoneesituotteita sekä toimii Pohjois-Suomen alueella kasvisten ja muiden elintarvikkeiden tukkuna.
Kasvishovi tarjoilee eteesi laajan kattauksen tuoreita makuja ja ravinteikkaita, värikkäitä kasviksia. Salaattivalikoimassamme on erilaisia lounassalaatteja, jotka on pakattu kätevästi mukaan otettavaksi ateriaksi. Palvelutiskeissä myytäviä valmissalaatteja voi tilata jälleenmyyjiltämme myös suuremmassa pakkauskoossa vaikkapa juhlapöydän tarjottavaksi.

Salaattien parhaita ystäviä ovat maukkaat majoneesipohjaiset kastikkeet ja dipit, joista löytyy suosikki jokaiselle. Aatelista reseptiikkaamme hyödyntäen valmistetaan moni majoneesiherkku, joilla sopii höystää niin arkea kuin juhlaa.

Lähiruokaa pellosta pöytään

Lähiruoka tarkoittaa Kasvishoville paikallisia tuotteita, tuoreutta sekä oman alueen työllistämisen edistämistä. Yhteistyö paikallisten viljelijöiden kanssa on meille kunnia-asia. Lähituottajien myötä pystymme tarjoamaan aitoa, laadukasta ja vastuullisesti tuotettua ruokaa pohjoissuomalaisiin ruokapöytiin sekä ammattikeittiöille. Uskomme yhdessä tekemisen ja yhteisöllisyyden kantavaan voimaan. Haluamme osaltamme huolehtia siitä, että meillä kaikilla on tulevaisuudessakin mahdollisuus nauttia puhtaista, pohjoissuomalaisista tuotteista.

kasvishovi_porkkananippu

www.kasvishovi.fi