Joulun halutuimmat lasten lelut ovat yllätyksellisiä ja tuttuja viihteestä

Tänä vuonna HalpaHallin leluvalikoima on laajempi kuin koskaan. Valikoimasta löytyy joulun odotetuimmat ja palkituimmat lelut sekä perinteiset ikisuosikit. Ota talteen vinkit ja ideat lahjan löytämiseksi pukinkonttiin.

Tämän joulun halutuimmissa leluissa yllätyksellisyys ja viihteellisyys näkyvät ja kuuluvat. Monet leluhahmot ovat tuttuja jo entuudestaan peleistä, televisio-ohjelmista tai piirretyistä.

LOL Surprise! -yllätyspallot ovat suosittuja yli 6-vuotiaiden lasten kaveripiireissä. Yllätyspallon sisältä voi riippuen tuotteesta paljastua kosmetiikkaa, nukkeja tai lemmikkihahmoja.  Muut suosikit ovat tuttuja jo aiemmilta vuosilta, kuten Fortnite-peliin liittyvät figuurit, suloiset Little Pet Shop -hahmot ja iki-ihanat My Little Pony -ponit.

Leikki-ikäisten leluhahmot tv:stä tuttuja

Myös nuorempien 3-6 vuotiaiden lelutoiveissa näkyvät television lastenohjelmien monet tutut hahmot. Ryhmä Hau ei ole menettänyt suosiotaan pikkuväen keskuudessa ja Pipsa Possu sekä Palomies Sami seikkailevat yhtä lailla perheen pienempien leikeissä. Myös erilaiset nuket, kotileikkituotteet ja legopalikat päätyvät toivelistalle vuodesta toiseen.

Kestosuosikit varma valinta leluostoksilla

Monet jo vanhempien omasta lapsuudesta tutut lelut löytävät leikkijänsä tänäkin jouluna. Nuket, legot ja autoradat ovat vakiinnuttaneet paikkansa joulupaketeissa. Monet tutut lelut ovat tulleet takaisin modernimmassa muodossa.

Perinteisten pehmolelujen lisäksi kaupan hyllyltä voi löytää nyt myös toiminnallisia ja interaktiivisia pehmoleluja, jotka osaavat kävellä, puhua tai joita voi esimerkiksi kylvettää tai syöttää. Toiminnallisten pehmolelujen hitti on pitkään ollut Scruffaluvs-pehmo, joka paljastaa lopullisen hahmonsa kylvyn jälkeen. Pehmolelulla on jopa yli 35 erilaista ääntä ja reaktiota.

Radio-ohjattavat lelut ylipäänsä vuodesta toiseen suosikkeja eikä radio-ohjattavuus rajoitu enää vain autoihin: radio-ohjattavana löytyy myös paljon erilaisia traktoreita ja kuorma-autoja.

Kaikesta digitalisoitumisesta huolimatta perinteiset lautapelit ovat kuitenkin vakituinen osa joulun lahjaostoksia. Lautapeleissä perheen yhteinen tekeminen ja yhdessäolo korostuu esimerkiksi suositun Haluatko miljonääriksi? – lautapelin parissa, jossa kisaillaan tietämyksellä tv:stä tutun ohjelmaformaatin hengessä.

Vuoden palkitut lelut HalpaHallista

HalpaHallin valikoimasta löytyy useita Suomen Leluyhdistyksen palkitsemia vuoden leluja. Palkitut lelut ovat huolella testattu paitsi kasvatusalan ammattilaisten myös eri-ikäisten lasten toimesta. Näin ollen palkituissa leluissa on kiinnitetty erityistä huomiota niiden innostavuuteen, turvallisuuteen, kehittävyyteen ja innovatiivisuuteen.

Vuoden ajoneuvoleluna palkittu TerraSect RC on täysin uudenlainen radio-ohjattava auto, joka pystyy muuttumaan pyöriväksi palloksi ja jälleen takaisin ajoneuvoksi. Vuoden rakentelulelun Lego City-paloaseman kanssa puuhastellessa rakentaminen on vain yksi osa elämystä, ja mielikuvitus pääsee laukalle vielä pitkään paloaseman valmistuttuakin.

Nämä ja muut palkitut lelut löydät HalpaHallin Lelukirjasta merkittynä omalla tunnisteella.

Mikä lelu joululahjaksi lapselle?

  • Huomioi lahjan saaja – mistä lapsi on kiinnostunut? Löytyykö joulupukille kirjoitettua lahjatoivelistaa tai voisiko vanhemmilta kysyä, mikä tällä hetkellä innostaa pientä joulun odottajaa?
  • Tutustu laajaan valikoimaan HalpaHallin Lelukirjasta tai verkkokaupassa.
  • Huomioi ikä – Leluihin merkityt suositusikärajat auttavat valitsemaan ikäkaudelle sopivan lelun, jolloin lelu ei ole esimerkiksi liian vaikea toiminnoiltaan.
  • Ole liikkeellä ajoissa! Vuoden suosituimmat tuotteet myydään loppuun nopeasti eikä uutta erää saada välttämättä ajoissa pukinkonttiin

Vinkkinä lelujoulukalenteri joulun odotukseen

Malttamattomimmille aaton odottajille löytyy myös lelujoulukalentereita perinteisten herkuttelukalentereiden sijaan. Lelujoulukalenterin avulla joulun odotus sujuu mukavammin, kun jokaiselle päivälle löytyy pieni yllätys piristämään leikkejä.