RB Infra ratkoo työmaiden ongelmia – uutuuksia betonituotemarkkinoille

Moderneja betonituotteita suunnitteleva ja valmistava RB Infra palvelee infrarakentamista ympäri Suomen.

Ruskon Betonin uusimman liiketoimintayksikön tuotanto taipuu monenlaisiin erikoiskohteisiin, ja yksikössä kehitetään jatkuvasti betonituotevalikoimaa sekä uusia käyttökohteita betoniputkille ja -kaivoille.

– Markkina-alueemme on koko Suomi Kittilän lentokentältä pääkaupunkiseudun kohteisiin, kertoo yksikönjohtaja Arto Pesonen.

Uraauurtavaa tuotekehitystä

RB Infran Hollolan tehtailla valmistetaan isoja RB King -moduulielementtejä, jollaisia muilla valmistajilla ei ole tarjolla. Mallisto taipuu lähes rajattomasti erilaisiin ratkaisuihin jäte- ja hulevesien johtamisessa, erilaisissa säiliörakenteissa sekä kunnallisteknisissä erikoiselementeissä.

Aiemmin isot ratkaisut on toteutettu pääasiassa paikalla valaen betonista.
Uusi RB King -konsepti tuo merkittävää etua työmaille, joiden aikataulut kiristyvät jatkuvasti. Valmiit tuotteet nopeuttavat asennusta ja parantavat omalta osaltaan työmaan valmistumista.

RB King -moduulielementti on ollut markkinoilla vasta vähän aikaa, mutta sen edut on jo huomattu useissa infrarakentamisen kohteissa. Elementit ovat herättäneet kiinnostusta myös ulkomailla, ja niitä on jo toimitettu mm. Viroon.

Ketterästi myös uusien ongelmien kimppuun

RB Infra on saanut positiivista palautetta asiakkailta ja yhteistyökumppaneilta asiakaslähtöisyydestään, ketteryydestään ja joustavuudestaan.

– Meitä on kiitetty siitä, että olemme kiinnostuneita asiakkaan tarpeista ja tuomme jatkuvasti uusia tuotteita markkinoille, kertoo Arto Pesonen.

Yhteistyö on avainasemassa uusia liiketoiminta-alueita ja tuotteita kehitettäessä. Ruskon Betonille on tärkeää olla myös alueellisessa kehittämisessä mukana.

Paikallisia rakentajia ja yrityksiä Pesonen rohkaiseekin olemaan yhteydessä, jos tiedossa on infrarakentamiseen liittyvä ongelma, joihin kaivataan ratkaisua.

Kehitämme mielellämme uusia, innovatiivisia ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa.

MODERNIA BETONIA

Ruskon Betoni Oy:n moderni betonituotetehdas sijaitsee Hollolassa. Osaava tuotantomme taipuu monenlaisiin erikoiskohteisiin nopeallakin aikataululla. Tartumme innokkaasti uusiin haasteisiin ja kehitämme jatkuvasti nykyistä tuotevalikoimaamme sekä haemme uusia käyttökohteita betoniputkille ja -kaivoille.

Ruskon Betoni:
Piuhatie 15, 90620 OULU

Puh. 020 7933 400

rb@ruskonbetoni.fi

RB Infra:
Kotajärventie 34, 15800 Hollola

Ruskon Betoni vietti viime vuonna 35v juhlavuotta. Lue juhlavuoden kunniaksi tehtyä asiakaslehteä >>

Käy tutustumassa lisää RB Infran –kotisivuilla