Erilainen ja edullinen tapa hankkia uusi auto

Pelivaraa talouteen, kodin remonttiin, matkalle lähtöön tai vaikka sukan varteen? Liikkeestä lähdet kuitenkin uudella autolla.

IMG_2602_w800

Uuden auton omistajan tarina:

”Olimme perheen kanssa jo pitkään suunnitelleet parin viikon matkaa Kauko-Itään. Oli myös tarve vaihtaa perheen kakkosauto uudempaan. Kuten kaikilla perheillä, niin meilläkin oli haaveita monesta asiasta.

Sitten luin Toyota Joustosta, uudesta tavasta hankkia uusi auto sopivalla kk-erällä. Omaa rahaa autoon ei tässä mallissa tarvitsisi sitoa aluksi paljoakaan. Menimme saman tien Toyotan Joustolaskuriin ja teimme laskelmia.

Jos oman auton arvoni pitäisi suurin piirtein kutinsa, niin mehän saisimme liikkeestä rahat meidän reissuun ja uuden auton perheellemme juuri sillä kk-erällä jota jo nyt maksoimme autovanhuksestamme. Tämä piti vielä varmistaa paikallisesta Toyota –liikkeestä, Juhan Autosta ja kaikki pitikin kutinsa. Saimme hyvän hyvityksen vanhasta autostamme, siirsimme siitä joustolaskelmaan 2000 € ja loput hyvityksestä maksettiin meille tilille. Näillä ylimääräisillä rahoilla rahoitimme unelmalomamme.”

Vajaassa vuodessa yli 1300 henkilöä on Suomessa tehnyt Joustorahoituksella uuden auton hankinnan. Tutustu sinäkin uuteen tapaan hankkia uusi auto tällä laskurilla.

300x250_joustolaskuri

lue-lisää

Juhan Auton toimitusjohtajan Sakari Huikurin mukaan on ollut yllättävää, kuinka monet asiakkaat nuorisosta iäkkäämpiin ovat ottaneet Toyota Jouston uuden auton hankkimiseksi vajaan vuoden aikana. Tuote on lyönyt läpi itsensä kertaheitolla.

On paljon asiakkaita, jotka eivät aiemmin ole ostaneet autoa rahoituksella. Yleinen tarina on, että Joustolla ostaa uuden auton sellainen asiakas, joka on aiemmin ostanut käytettyjä autoja ja vaihtaa sen säännöllisesti. Käytännössä he ajavat nyt uudella autolla – samalla kk-erällä kuin aiemmin.

Totta on myös se, että useat uuden auton hankkineet ovat tehneet sen nyt Joustolla, vaikka aiemmin on ostettu käteisellä tai perinteisellä osamaksulla. Tähän on vaikuttanut taattu hyvityshinta sopimuksen päättyessä, joka tuo turvaa sopimukseen ja mahdollistaa sopimuksen lopussa niin auton lunastuksen kuin vaihdon uuteen autoon.

juhanautologo

Löydät meidät Toppilasta Tervahovintieltä – tervetuloa!
Avoinna: ma-pe klo 10-18, la klo 10-15.

Katso ajankohtaiset tarjoukset ja uutiset tästä >>

 

 

Artikkeli on Juhan Auton tuottamaa kaupallista sisältöä.