Kattoalan edelläkävijät tarjoavat yllätyksiä ja uutisia

Vesivek arpoi kevätkampanjassaan ilmaisen kattoremontin kaikkien tarjouksen pyytäneiden kesken. Oululaisten Hannu ja Pirkko Hökän Iissä sijaitsevan kesäpaikan kattoremontti oli valmistunut aivan juuri, kun Vesivekillä oli yllättävää asiaa.

”Tämähän käy lottovoitosta!”, oululainen Hannu Hökkä huudahtaa kotiovellaan. Vesivekin Oulun yksikön johtaja Marko Koskela on juuri ojentanut mojovan palkintosekin ja kertonut, että Hannun ja hänen vaimonsa Pirkko Hökän kesäpaikan kattoremontti on kuitattu arpajaisvoitolla. Vesivek arpoi kevätkampanjassaan ilmaisen kattoremontin kaikkien tarjouksen pyytäneiden kesken. Hökkien Iissä sijaitsevan kesäpaikan kattotarjous oli johtanut hankintapäätökseen ja työt oli saatu aivan hiljattain valmiiksi. Katto tehtiin lupauksen mukaisesti säältä suojaan päivässä ja valmiiksi kahdessa päivässä.

”Jos lasku on pöytälaatikossa, niin se saa jäädä sinne. Maksamme myös arpajaisveron, joten 16900 euron remontti on nyt kuitattu”, Koskela vakuuttaa.

Arpajaisvoiton riemun mukana seurasi myös huojentuminen. Oulun Vesivekillä haluttiin yllättää pariskunta heidän mökillään ja tapaaminen palkinnon luovuttamiseksi sovittiin sillä varjolla, että kattoremonttiin haluttiin tehdä yllättäen laadunvarmennuskäynti. Pirkko kertoo, että hän oli jo hetken pelännyt jonkin menneen vikaan. Hannu oli vakuuttanut kaiken olevan varmasti kunnossa.

”Seurasin asennustöitä koko päivän ja työ tehtiin siististi. Talo on kohentunut paljon ulkomuodoltaan”, Hannu sanoo.

Suomessa on ollut kaksi osoitetta joihin on otettu yhteyttä, kun katon ja samalla koko talon kuntoa halutaan kohentaa varmasti ja laadukkaasti. Hämeen Laaturemontin pojat ovat tehneet kattoremontit. Sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet ovat tulleet Vesivekiltä. Nyt nämä kattoalan yritykset tunnetaan yhteisellä nimellä: Vesivek remontoi katot ja toimittaa markkinoiden parhaat sadevesikourut ja kattoturvatuotteet.

Hämeen Laaturemontin vuonna 1993 perustanut toimitusjohtaja Kimmo Riihimäki sanoo, että kattoremonttien erikoisosaaja ja Vesivek haluttiin saman katon alle, jotta asiakkaat löytäisivät samasta osoitteesta parhaat tekijät ja tuotteet kaikkiin kattotarpeisiin.

”Kaikki Vesivekin tuotteet ovat sataprosenttisesti suomalaisia ja ne toimitetaan asiakkaalle suoraan meidän tehtaalta, ilman välikäsiä – tämä on asiakkaalle iso etu”, Riihimäki huomauttaa.

Marko Koskela sanoo, että brändiuudistuksella on markkinointia ja autoteippauksia syvempi merkitys. Hämeen Laaturemontti ja Vesivek ovat kuuluneet samaan konserniin vuodesta 2016. Yhteistyö on ollut tiiviistä, mutta sitä on tehty eri lipun alta.

”Nyt porukka on hitsautunut vielä entistäkin paremmin yhteen. Meillä on saman näköinen kalusto käytössämme, mutta ennen kaikkea meillä on hyvä yhteishenki. Se on erittäin tärkeä asia työarjessa”, Koskela pohtii.

Yhdistymisen myötä Vesivek on ainoa kattoja ja kattotuotteita valmistava ja asentava yritys, jolla on koko tuotekehitys, tuotanto- ja palveluketju omissa käsissään.

”Asiakkaillemme tämä näkyy koko toimitusketjun varmana ja saumattomana toimintana, sillä se on kokonaisuudessaan meidän hallussamme. Kun teemme kattoremonttia, myös peltisepät ja kourumiehet ovat oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan”, Koskela huomauttaa.

Yritykset ovat kulkeneet samaa jalkaa jo paljon kauemmin. Kimmo Riihimäen työura rakennusalalla alkoi Vesivekin kesätyöntekijänä 15-vuotiaana. Ei ole mikään yllätys, että yhden miehen ja pakettiauton yrityksestä Suomen markkinajohtajaksi noussut Hämeen Laaturemontti on ollut Vesivekin asiakas koko 25-vuotisen taipaleensa ajan. Riihimäki kertoo, että hän tunsi jo nuorena kesätyöntekijänä kokeneensa tulleensa Vesivekillä kotiin.

”Olen kuljettanut kaikki aikoinani Vesivekillä oppimani asiat työkulttuurista, arvoista ja johtamisesta viimeiset 25 vuotta mukanani. Tämä brändiuudistus on unelmieni täyttymys.”

 
Tutustu Vesivekkiin, asiakkaiden kertomuksiin ja tapaamme toimia,
klikkaa tästä >>

 

 

Artikkeli on Vesivekin tuottamaa kaupallista sisältöä.