Laadukkaita tuotteita ja osaavaa asiakaspalvelua Matto Nurmiselta

Oulun Limingantullissa, aivan keskustan kupeessa toimii pitkät perinteet omaava sisustusliike, joka tarjoaa asiakkailleen laadukkaita sisustustuotteita sekä asiantuntevaa palvelua.

Sisustusliike Matto Nurminen on palvellut asiakkaita jo yli 50 vuotta, sillä alun perin Matto Nurminen on perustettu vuonna 1959. Liikkeen omistus on tosin vaihtunut muutamaan otteeseen vuosikymmenten kuluessa, mutta toiminnan periaatteet ovat aina pysyneet samana.

– Pidämme erittäin tärkeänä hyvää asiakaspalvelua sekä laadukkaita tuotteita unohtamatta kuitenkaan asiakkaalle edullista hinnoittelua, kertoo Matto Nurmisen (nykyisin Matnur Oy) toimitusjohtaja Tapani Niskanen.

Tulevaisuuden näkymät näyttävät lupaavilta, sillä toiminta on ollut selvässä kasvussa viimeiset pari vuotta. Kiitos tästä kuuluu tietenkin asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme sekä osaavalle henkilökunnallemme. Yhdessä me olemme saavuttaneet tällaisia tuloksia ja näistä saavutuksista on tietenkin syytä olla ylpeä.

Laadukkaita sisustustuotteita ja tyytyväisiä asiakkaita

Matto Nurmisen sisustustuotteissa korostuu laadukkuus unohtamatta kilpailukykyistä hinnoittelua. Laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat mm. keraamiset laatat, erilaiset lattiamateriaalit, kylpyhuonekalusteet ja tarvikkeet sekä uuden tyyppiset tekstiililaatat.

Meillä on laaja ja pitkäaikainen asiakaskunta, joka koostuu arkkitehdeistä, sisustussuunnittelijoista, rakennusliikkeistä sekä yritys- ja kuluttaja-asiakkaista.

– Perinteidemme mukaisesti hyvä asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia ja saamamme asiakaspalautteen perusteella olemme tehneet työmme onnistuneesti, kertoo Matto Nurmisen myynti- ja markkinointijohtaja Pekka Alalääkkölä.

– Tuotevalikoimamme koostuu valikoiduista ja laadukkaista sisustustuotteista. Lisäksi asiakkaamme saavat meiltä ystävällistä ja asiantuntevaa sisustuspalvelua. Tuotteisiimme voi tutustua tyylikkäässä uudessa myyntinäyttelyssämme ja perusratkaisujen lisäksi voimme tarjota erikoisempiakin sisustusvaihtoehtoja. Olemme valinneet myös yhteistyökumppanimme siten, että tuotteidemme toimitusvarmuus on huippuluokkaa. Tilaaminen on vaivatonta, toimitusajat lyhyitä ja kaikki tilaukset toimitetaan suoraan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen.

Tekstiililaatalla tyylikästä ja miellyttävää lattiapintaa

Tekstiililaattamallistoja on todella runsaasti. Esimerkiksi ranskalaisella Tecsomilla on perinteisten yksiväristen pintojen lisäksi paljon trendikkäitä viirukuvioita. Erityisellä Nordic mallistolla luodaan edullisesti skandinaavista ilmettä. Vaativa sisustaja valitsee Linear Spirit -erikoiskuoseja, joilla voidaan korostaa 3-ulotteista vaikutelmaa.

Tekstiililattioiden käyttökohteita on lukemattomia, sillä tekstiilipinta on hiljainen, pehmeä, lämmin, turvallinen, luistamaton ja allergiaystävällinen lattiapinnoite.

Tyylikkäällä tekstiililaatalla luodaan ylellinen vaikutelma ravintolaan, hotelliin tai toimistoon. Ääntä vaimentavana materiaalina tekstiililaatta on edelleen hyvä valinta avokonttoreissa. Eri kuoseja yhdistelemällä saadaan esimerkiksi lounge-tilat erottumaan käytäväalueista ja hiljaiseksi saatu työympäristö helpottaa keskittymistä.

Tekstiililaatat ovat 50 x 50 cm kokoisia, joten monimuotoistenkin tilojen sisustaminen on helppoa. Kiinnitys alustaan tapahtuu kaksipuoleisen teipin tai tarraliiman avulla. Matto Nurmiselta voit tietenkin tilata tekstiililaatat myös asennettuna.

Ammattitaitoiset asentajat


Matto Nurmisen valikoimissa riittää valinnanvaraa. Kaikki lattiamateriaalit saa halutessaan myös ammattitaitoisesti asennettuna.

Matto Nurmisen edustamia tuotteita ovat erilaiset lattiamateriaalit, keraamiset laatat, kylpyhuonekalusteet sekä uuden tyyppiset tekstiililaattalattiat.

– Kaikki sisustusliikkeemme lattiapinnoitteet voi myös halutessaan tilata asennettuna. Meillä on ammattitaitoiset asentajat, joiden kanssa urakoimme yhdessä useita kohteita samanaikaisesti ja toteutamme erikoiskohteita ympäri Suomea, jatkaa Tapani Niskanen.

Lisäksi Matto Nurmiselta saa sisustusneuvoja ja suunnitteluapua, joten vaikeatkin sisustuspulmat meillä saadaan kyllä ratkaistua.


Tutustu Matto Nurmiseen videolla

Mallistossamme on muutakin kuin lattiamateriaaleja. Koko valikoimaan voi tutustua lähemmin Limingantullissa sijaitsevassa myymälässämme, osoitteessa Tyrnäväntie 12.

Olemme mukana myös Rakenna-Sisusta-Asu -messuilla 30.9.-1.10.2017. Nähdään messuilla!

Lisätietoa: www.mattonurminen.fi
Sisustamisen uutuuksia voit seurata Facebookissa.

Teksti: Martti Kähkönen
Kuvat: Sami Peltokorpi

Artikkeli on Matto Nurmisen tuottamaa kaupallista sisältöä.