Vihiluodon Kalan Mikä vedenelävä olet? -arvonta vuonna 2016

1. Järjestäjä
Arvonnan järjestää Vihiluodon Kala Oy, Rytiniementie 4, 91910 Tupos.

2. Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan osallistuvat kaikki, jotka ovat tehneet Mikä vedenelävä olet? –testin internetissä aikavälillä 31.1.2016-29.2.2016 ja täyttäneet testin lopussa olevan yhteystietolomakkeen.

3. Arvonnan suorittaminen
Palkintojen arvontapäivä on 1.3.2016.

4. Kuinka osallistua arvontaan
Arvontaan osallistuu täyttämällä Mikä vedenelävä olet? –testin lopussa olevan yhteystietolomakkeen aikavälillä 31.1.2016-29.2.2016.

5. Palkinto
Illallinen kahdelle Vihiluodon Kalaravintolassa (arvo 100 €) sekä kolme Vihiluodon Kalan tuotepalkintoa.

6. Palkinnon luovutus / julkisuus
Palkinnon voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajien nimet julkaistaan Vihiluodon Kalan nettisivuilla sekä facebook-sivuilla, mikäli voittajat antavat siihen luvan.

7. Järjestäjän vastuu
Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän sekä kilpailun yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

8. Arpajaisvero / Vaihto
Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron palkinnoista. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

9. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia.
Osallistumalla arvontoihin osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden säännönmuutoksiin.