Jakso 6: Avajaishulinaa

Kauppakeskus Valkeassa töitä on paiskittu koko yö ja vihdoin koittaa odotettu hetki, jolloin Valkea ovaa ovensa yleisölle. Vuosien rakennustyö on nyt saamassa päätöksensä.

Vaikka rakentajille työmaa on nyt osaltaan ohi, on päivä monille se ensimmäinen varsinainen työpäivä, kun yli kuusikymmentä liikettä toivottaa asiakkaat tervetulleeksi. Kauppakeskus Valkean johtajalle Anulle, päivä on myös erityinen.

Onnistuneiden avajaisten jälkeen liikkeissä jännitetään enää vain miten yleisö ottaa uuden kauppakeskuksen palveluineen vastaan.


Osallistu kilpailuun

Kuka avajaisissa esiintyy?

Katso kuudes jakso ja vastaa kysymykseen. Arvomme 26.4. oikein vastanneiden kesken 50 euron arvosta shoppailurahaa Valkean kauppakeskukseen. Tiesithän, että sinun kannattaa osallistua kisaan myös viikkoarvonnan jälkeen? Kaikkiin seitsemään jaksokohtaiseen kysymykseen oikein vastanneet ovat mukana pääpalkinnon (Yö Original Sokos Hotel Arinassa ja 250 € shoppailurahaa) arvonnassa!

Arvonnan säännöt
Rekisteriseloste