Jakso 5: Viimeinen vuorokausi

Viimeinen työntäyteinen vuorokausi on käsillä. Kauppakeskus Valkean ovet avautuivat keskiviikkona kutsuvieraille. Vaikka tätä hetkeä on suunniteltu ja valmisteltu jo pitkään, kaikkia jännittää kuinka ennakkoavajaiset sujuvat.

Sokos herkun lihamestari Marko on vastuussa ennakkoavajaisten tarjoiluista. Haaste on suuri, koska uuden henkilökunnan kanssa Markon on valmisteltava ruuat 1200 kutsuvieraalle.

Päivä on tärkeä kenraaliharjoitus varsinaisiin avajaisiin ja kaiken pitää olla kunnossa. Onko kaikki sujunut niin kuin on suunniteltu? Kauppakeskusjohtaja Anulla on syytä hymyyn. Entä mitä kuuluu Rags-vaateliikkeen Samille ja Sokoksen kosmetiikkamyyjälle Jessikalle?


Osallistu kilpailuun

Mitä Samilta jäi puuttumaan ennakkoavajaisista?

Katso viides jakso ja vastaa kysymykseen. Arvomme 21.4. mennessä oikein vastanneiden kesken 50 euron arvosta shoppailurahaa Valkean kauppakeskukseen. Tiesithän, että sinun kannattaa osallistua kisaan myös viikkoarvonnan jälkeen? Kaikkiin seitsemään jaksokohtaiseen kysymykseen oikein vastanneet ovat mukana pääpalkinnon (Yö Original Sokos Hotel Arinassa ja 250 € shoppailurahaa) arvonnassa!

Arvonnan säännöt
Rekisteriseloste