Jakso 4: Herkut pöytään!

Kauppakeskus Valkean valmistelut ovat loppusuoralla ja suurin osa liikkeistä on jo valmiina.
 Sokos herkussa lihamestarina työskentelevä Marko on kuitenkin y
ksi, joka yhä odottaa isoa osaa tavaroistaan.

Sokos Herkku haluaa olla Pohjois-Suomen tasokkain ruokakauppa, jossa keskitytään lähiruokaan ja luomuun. Koska Herkussa halutaan tarjota vain tuoretta, on ruokien tultava aivan viime hetkellä. Tämä tarkoittaa Markolle ja muulle Herkun henkilökunnalle pitkiä työpäiviä.

Näyttää, että kesäkadulla sijaitsevan kioskin valmistuminen on myöhässä. Marko päättää selvittää pystytäänkö kioski kuitenkin avaamaan aikataulussa.

Pian nähdään onko Valkea valmis ottamaan asiakkaat vastaan.


Osallistu kilpailuun

Montako erilaista juustoa Sokoksen valikoimasta löytyy?

Katso neljäs jakso ja vastaa kysymykseen. Arvomme 20.4. oikein vastanneiden kesken 50 euron arvosta shoppailurahaa Valkean kauppakeskukseen. Tiesithän, että sinun kannattaa osallistua kisaan myös viikkoarvonnan jälkeen? Kaikkiin seitsemään jaksokohtaiseen kysymykseen oikein vastanneet ovat mukana pääpalkinnon (Yö Original Sokos Hotel Arinassa ja 250 € shoppailurahaa) arvonnassa!

Arvonnan säännöt
Rekisteriseloste