Jakso 3: Paha suonenveto

Avajaisiin on enää viikko ja kiire näkyy nyt jo koko Valkean kauppakeskuksessa. Yksi uuden kauppakeskuksen yrittäjistä on Sami, joka on avaamassa ensimmäistä omaa vaateliikettään Ragsia.

Ragsin työntekijät Laura ja Ronja ovat ensimmäistä päivää töissä ja kaikki on uutta, niin työntekijöille kuin yrittäjillekin.

Tällä kertaa hyvin suunniteltu ei kuitenkaan ole puoliksi tehty. Vaikka liikkeen myytävät tuotteet ja muu tarpeisto on tilattu kuukausia sitten, suuri osa merkkivaatteista ja tarpeistosta ei ole vielä saapunut eikä aikaa odotteluun enää olisi. Ennen avajaisia Samin järjestettävänä on vielä ensi-iltabileet, jonne on kutsuttu mm. koko Kärppä-joukkue.

Viikon päästä nähdään miltä viimeistelty Rags näyttää ja miten kauppakeskuksen avajaiset sujuvat.


Osallistu kilpailuun

Mitä Sami kirjoittaa ostoslistaan?

Katso kolmas jakso ja vastaa kysymykseen. Arvomme 14.4. oikein vastanneiden kesken 50 euron arvosta shoppailurahaa Valkean kauppakeskukseen. Tiesithän, että sinun kannattaa osallistua kisaan myös viikkoarvonnan jälkeen? Kaikkiin seitsemään jaksokohtaiseen kysymykseen oikein vastanneet ovat mukana pääpalkinnon (Yö Original Sokos Hotel Arinassa ja 250 € shoppailurahaa) arvonnassa!

50€ arvoisen lahjakortin voitti Eeva Koskela. Onnittelut voittajalle!

Arvonnan säännöt
Rekisteriseloste