Jakso 2: Naisten kädenjälki

Kauppakeskus Valkeassa tehtävää on vielä paljon ja moni paikka, kuten Kesäkatu, on vielä kesken. Silti Valkean täyttäminen ja tavaran tuominen on jo täydessä vauhdissa. Eikä aikaa todellakaan ole liikaa, sillä isossa kauppakeskuksessa riittää hommaa.

Yksi ensimmäisistä uuteen kauppakeskukseen aamulla töihin tulevista on Sokoksen tavaranvastaanotossa työskentelevä Elina. Uuden työnsä aloittanut Jessika on rakastunut uuteen työpaikkaansa ja vaikka kaikille työkaverit ovat vielä uusia, yhteinen sävel on löytynyt heti. Samaan aikaan Elinalla on sovittu tapaaminen tavaratalon vastaavan visualistin kanssa.

Kauppakeskuksen avajaisiin on enää pari viikkoa ja tahti ei ainakaan helpota.

Seuraavassa jaksossa näemme kuinka tavaratalon muut vuokralaiset alkavat muuttaa liiketiloihinsa. Katso valmistuuko kaikki ajoissa.


Osallistu kilpailuun

Kuka toimii tavaratalon vastaavana visualistina?

Katso toinen jakso ja vastaa kysymykseen. Arvomme 7.4. oikein vastanneiden kesken 50 euron arvosta shoppailurahaa Valkean kauppakeskukseen. Tiesithän, että sinun kannattaa osallistua kisaan myös viikkoarvonnan jälkeen? Kaikkiin seitsemään jaksokohtaiseen kysymykseen oikein vastanneet ovat mukana pääpalkinnon (Yö Original Sokos Hotel Arinassa ja 250 € shoppailurahaa) arvonnassa!

50€ arvoisen lahjakortin voitti Ritva Kantola. Onnittelut voittajalle!

Arvonnan säännöt
Rekisteriseloste