Jakso 1: Paperilta paikoilleen

Kauppakeskus Valkean avajaisiin on enää alle kuukausi. Valkea on pohjoissuomalaisten kotitalouksien omistaman Osuuskauppa Arinan lähes 100-vuotisen historian suurin investointi.

Valkean syke -tositelevisiosarjan ensimmäisessä osassa nähdään, millä mallilla tämä noin 120 miljoonan euron investointi on tällä hetkellä. Lankoja pitelee käsissään kauppakeskusjohtaja Anu Junnikkala-Alho. Pieniä ja suuria päätöksiä pitää tehdä lennosta ja nopeasti, jotta kaikki varmasti valmistuu ajoissa. Sokoksen väki on juuri aloittanut työnsä, ja tavarantoimituksia virtaa sisään jatkuvalla syötöllä.

Rakentaminen jatkuu huhtikuun alkupuolelle saakka. Kesäkadun ja Sampo-talon puoli ovat vielä rakennustyömaata. Pääurakoitsija Skanskalle työskentelevät Marjatta ja Aarne ovat olleet mukana siitä asti, kun isoon maakuoppaan alettiin laittaa salaojaputkia. Kaksikon mukana kulkee Aarnen varustama monitoimikärry, jonka avulla pienet puutteet korjataan nopeasti.


Osallistu kilpailuun

Miltä työmaa näytti Marjatan aloittaessa?

Katso ensimmäinen jakso ja vastaa kysymykseen. Arvomme 31.3. oikein vastanneiden kesken 50 euron arvosta shoppailurahaa Valkean kauppakeskukseen. Tiesithän, että sinun kannattaa osallistua kisaan myös viikkoarvonnan jälkeen? Kaikkiin seitsemään jaksokohtaiseen kysymykseen oikein vastanneet ovat mukana pääpalkinnon (Yö Original Sokos Hotel Arinassa ja 250 € shoppailurahaa) arvonnassa!

50€ arvoisen lahjakortin voitti Harri Juka. Onnittelut voittajalle!

Arvonnan säännöt
Rekisteriseloste