Soittajankangas – Hiukkavaara

Soittajankangas

Soittajankangas on Vaskikankaan ohella yksi uuden Hiukkavaaran asuinalueista. Soittajankangas ja Vaskikangas sijaitsevat vierekkäin Oulujoen toisella puolella, keskustasta itään.

Soittajankankaalta on erinomaiset kulkuyhteydet Oulun keskustaan ja muihin kaupunginosiin. Lähellä sijaitsevat Erkkolan silta ja uusi Poikkimaantien silta avaavat suorat väylät keskustaan ja eteleläisiin kaupunginosiin. Matka kauemmas onnnistuu sujuvasti lähellä sijaitsevien moottiritien liittymien kautta. Kulkeminen onnistuu myös julkisilla kulkuneuvoilla ja pyöräillen. Alueella on kattavat kevyenliikenteen väylät.

Uuden Hiukkavaaran asuinalueiden edelleen rakentuessa myös palvelutarjonta jatkaa kehittymistään. Kävelymatkan päähän Hiukkavaaran keskukseen tulevat muun muassa uusi monitoimitalo, päivähoitopaikkoja, yhtenäiskoulu, terveysasema, kirjasto, vanhusten palveluasumista, urheilukeskus, jäähalli sekä päivittäis- ja erikoistavarakaupat.

Soittajankankaan ehdottomia vahvuuksia ovat loistavat ulkoilumahdollisuudet. Hiukkavaara ja läheinen Sankivaara ovat tunnettuja monipuolisista ulkoilumahdollisuuksistaan. Muun muassa hyvät kuntorataverkostot ja talvisin hyvin hoidetut hiihtoladut löytyvät läheltä. Lyhyen matkan päästä löytyvät myös Valkiaisjärven uimaranta ja Sankivaaran golfkenttä.

Rauhallista miljöötä, monipuolisia ulkoilumahdollisuuksia ja hyviä kulkuyhteyksiä arvostavalle Soittajankangas on varma valinta.