Limingantulli

Limingantulli-1

Pitkään mielikuvat Limingantullista ovat liittyneet teollisuusyrityksiin ja autokaupan keskittymään, mutta myös Limingantulli on niitä alueita joiden kehitystä ajetaan aktiivisesti eteenpäin. Huomattavimpia merkkejä kehityksestä ovat viime vuosina olleet muun muassa Prisman laajennus sekä monipuolisiin harrustus- ja tapahtumapalveluihin keskittyvän Terminaalin aukeaminen. Kehittymisen myötä Limingantulli on houkutellut yhä lisää uusia erikoisliikkeitä ja palveluntarjoajia alueelle.

Voidaan sanoa että Limingantulli on kaikessa monimuotoisuudessaan nykyään alue, josta löytyy kaikki tarvittava. Mitä ei löydy Limingantullista löytyy joka tapauksesta lyhyen matkan päästä muista kaupunginosista esimerkiksi Heinäpäästä, ydinkeskustasta tai Etu-Lyötystä.

Monipuolisen tarjonnan ohella Limingantullin suurimpia vahvuuksia ovat erinomaiset kulkuyhteydet. Pääväylät kulkevat risteävästi Limingantullin halki mahdollistaen helpon kulun useisiin muihin kaupunginosiin niin autolla kuin bussillakin. Myös matka kaupungin ulkopuolelle onnistuu sujuvasti läheisten moottoritien liittymien kautta. Autoilun ohella liikkua pystyy mainiosti myös kävellen tai pyöräillen. Matkan keskustaan taittaa pyörällä vain viidessä minuutissa.