Kiulukangas – Hiukkavaara

Kiulukangas

Uusi pientalovaltainen asuinalue Kiulukangas sijaitsee Oulun keskustasta koilliseen Rannanperän eteläpuolella osana Hiukkavaaraa.

Liikenneyhteydet Kiulukankaalta ovat hyvät. Matka Oulun keskustaan ja muualle taittuu nopeasti niin bussilla, omalla autolla kuin pyöräillen. Kevyen liikenteen väylät kulkevat risteävästi alueen läpi luoden kätevät yhteydet kehittyvään Hiukkavaaran keskukseen ja keskeisten työpaikka-alueiden suuntiin. Myös moottoritien liittymät sijaitsevat lähellä.

Monista muista uusista asuinalueista poiketen iso osa tärkeistä palveluista sijaitsee valmiiksi Kiulukankaan lähellä. Kiulukankaalta löytyy esimerkiksi päiväkoti. Ruskon Citymarketille ja Myllyojan keskuksen palveluiden pariin on puolestaan matkaa vain noin 1,5 kilometriä. Myllyojalta löytyvät muun muassa koulu, kirjasto ja kauppa. Lisää palvelutarjontaa tulee noin 2,5 kilometrin päähän Hiukkavaaran keskukseen.

Kiulukankaan alueella on hyvät mahdollisuudet monipuoliseen ulkoiluun ja virkistäytymiseen. Muun muassa valaistu kuntoreitti Hiukkavaara – Auranmaja kulkee alueen vierestä.

Monipuolisia palveluita, rauhaa ja luonnon läheisyyttä kaipaavalle Kiulukangas tarjoaa mainiot puitteet.