Kasarminranta – Intiö

Uudiskohteet-Kasarminranta

Historiallisen jokimaiseman omaava Kasarminranta muodostaa Intiön kaupunginosan pohjoisosan. Viihtyisästä Kasarminrannasta avautuvat näkymät Oulujoelle ja tulliväylän yli Merikosken leveimpään kohtaan. Kasarminrantaan viihtyisyyttä tuovat vesialueiden lisäksi vehreät nurmialueet ja puut sekä rantabulevardi pienvenepaikkoineen.

Kasarminrannasta on hyvät kulkuyhteydet niin kevyen liikenteen väyliä kuin autoteitä pitkin. Keyven liikenteen väyliä reunustavat puut sekä puistoalueet tekevät varsinkin kesällä jalkaisin tai pyöräillen liikkumisesta nautinnollista. Myös matka ydinkeskustaan taittuu hetkessä jokirantaa myötäilevää ja puistoalueen halki kulkevaa kevyen liikenteen väylää pitkin. Aivan Kasarminrannan tuntumassa sijaitsee useita puistoalueita niin Värtössä kuin joen toisella puolella Tuirassa. Keskustan suunnassa laajalle levittäytyy Ainolanpuisto.

Kasarminrantaa lähimmät päivittäistavarakaupat ovat K-Market Myllytulli sekä Värtön K-Market. Niin ikään lyhyen matkan päästä löytyy Intiön Sale. Laajempaa tarjontaa löytyy Raksilan marketeilta lyhyen matkan päässä. Liikuntapalveluja lähellä tarjoavat muun muassa Värtön liikuntahalli, Raksilan liikuntapuisto sekä Oulun keskusta muun laajan palvelutarjonnan lisäksi.

Intiön Kasarminranta on loistava valinta viihtyisyyttä, monipuolisuutta ja kaunista ympäristöä kaipaavalle kaupunkiasujalle.