Hiukkavaaran uusi keskus

Hiukkavaara

Hiukkavaaran uusi keskus monipuolisine palveluineen nousee Oulujoen itäpuolelle vieressään Soittajankangas ja Vaskikangas.

Uudesta keskuksesta on hyvät yhteydet ympäröiville alueille, muihin kaupunginosiin, Oulun keskustaan ja kauemmaskin. Muun muassa Oulun keskustaan väylinä toimivat Erkkolan silta ja eritoten alkuvuodesta 2017 avattu uusi Poikkimaantien silta helpottaa kulkua huomattavasti. Moottoritielle (Valtatie 4) kulku on niin ikään vaivatonta. Matkaa voi taittaa näppärästi myös julkisilla tai pyöräillen.

Hiukkavaaran uuden keskuksen palvelut paranevat ja monipuolistuvat vauhdilla; esimerkiksi kesällä 2017 alkaa kaupan rakentaminen ja syksyllä ovensa avaa uuden monitoimitalon koulu.

Ympäröivä luonto monipuolisine ulkoilumahdollisuuksineen on viihtyisyyden keskiössä. Lähiympäristöstä löytyvät hyvät kuntorataverkostot ja hiihtoladut. Hiekkapohjainen Valkiaisjärven uimapaikka löytyy lyhyen matkan päästä ja lajia harrastavaa palvelee läheinen Sankivaaran golfkenttä.

Hiukkavaaran uusi keskus ympäröivine alueineen tarjoaa asujalleen oman rauhan, luonnonläheisen miljöön, tarvittavat palvelut ja vaivattoman kulun muualle. Ei ihme, että alue kehittyy vauhdilla ja kysyntää asuinmahdollisuuksille riittää.