Edullisempi korko lainalle – Yhdistelylainalla voit säästää velkojen maksussa

Uudelleenrahoittamalla vanhat, kalliit lainasi säästät velkojen maksussa. Älä menetä mahdollisuutta uuteen, alhaisempaan korkoon uuden korkokattolain myötä. Kilpailuta lainallesi uusi, edullisempi korko SuomenYhdistelylaina.fi:n kautta.

Uusi korkokattolaki vaikuttaa lainasi korkoon

Suomessa tuli 1.9.2019 voimaan uusi korkokattolaki, jonka mukaan minkään Suomessa myönnettävän lainan nimelliskorko ei voi olla yli 20 %. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikkien lainojen korko kannattaa tarkistaa ja uudelleenrahoittaa, jos laina on otettu ennen uuden korkokaton voimaantuloa.

Koska aikaisempi korkokatto oli 50 % ja koski vain alle 2000 euron luottoja, voi vanhojen lainojen korko olla huomattavan suuri. Ei ole järkeä maksaa lainoja enää vanhoilla, yli 20 % koroilla, kun voit saada lainaan huomattavasti edullisemman korkotason kilpailuttamalla. Voit uudelleenrahoittaa tai yhdistää lainasi helposti SuomenYhdistelylaina.fin kautta.

Uudelleenrahoita lainasi – Yhdistä useampi laina tai kilpailuta vain yhden luoton korko

Tiesitkö, että voit milloin tahansa uudelleenrahoittaa lainasi ja näin laskea lainan korkoa ja muita kuluja? Uudelleenrahoituksessa vanha laina maksetaan pois uuden, matalampikorkoisen lainan avulla, jolloin maksettavaksi jää vain yksi, edullisempi ja lainaehdoiltaan reilumpi laina. Voit yhdistää monta lainaa kerralla ja kuitata ne pois yhdistelylainalla. Lainojen yhdistämisellä maksetaan pois kaikki korkeakorkoiset lainat, joita hakijalle on kertynyt.

Toinen vaihtoehto paremman koron saamiseen on yksittäisen lainan uudelleenrahoittaminen. Jos sinulla on jokin vanha, korkeakorkoinen laina, kannattaa siihen kilpailuttaa uusi rahoitus paremmilla lainaehdoilla. Kun korko laskee, myös kuukausittainen lainaerä pienenee ja rahaa jää enemmän säästöön.

Tee näin – Miten lainojen kilpailuttaminen toimii?

  1. Käy läpi vanhat lainasi. Jos niiden korot ovat turhan korkeat, ja varsinkin jos ne on otettu ennen 1.9.2019, kannattaa nille kilpailuttaa uusi rahoitus.
  2. Täytä hakemus lainan kilpailuttamiseen. Haluatko yhdistää useamman lainan yhteen, vai kilpailuttaa vain yhdelle lainalle uuden koron? Täytä hakemukseen lainan käyttötarkoitus ja muut vaadittavat tiedot.
  3. Vastaanota lainatarjouksia. Keräämme useilta pankeilta ja lainanantajilta saamasi lainatarjoukset yhdelle sivulle, josta pääset helposti tarkastelemaan ja vertailemaan niitä.
  4. Hyväksy haluamasi lainatarjous suoraan verkossa. Voit valita ja hyväksyä haluamasi lainatarjouksen suoraan verkossa, sähköisellä allekirjoituksella. Uusi lainantarjoaja kuittaa yleensä suoraan vanhan lainasi pois, ja uusi, alhaisempi korko tulee heti voimaan.

Mistä paras yhdistelylaina? – Laina kannattaa aina vertailla

Suomessa toimii kymmeniä erilaisia pankkeja, jotka kaikki myöntävät lainaa hieman erilaisilla lainaehdoilla ja korkotasolla. Säästääksesi aikaa ja vaivaa sopivan lainan löytämiseen kannattaa ottaa apuun lainojen vertailupalvelu, kuten SuomenYhdistelylaina.fi. Lainojen vertailupalvelut kilpailuttavat lainoja haluamillasi lainaehdoilla ilmaiseksi, nopeasti, ja luotettavasti.

SuomenYhdistelylaina.fi:n kautta saat kilpailutettua lainahakemuksesi jopa 30 eri pankin ja luotonantajan kesken. Voit kilpailuttaa yhdistelylainaa tai yksittäisen lainan uudelleenrahoittamisen jopa 60 000 euroon asti 1-15 vuoden laina-ajalla. Tutustu SuomenYhdistelylainaan ja löydä vanhoille lainoille uusi ja alhaisempi korko!