Lainavertailu mahdollistaa satojen eurojen säästöt

Suurimmalle osalle tulee jossain kohtaa elämää tilanne vastaan, jolloin lainan ottaminen on ajankohtaista. Kyse voi olla esimerkiksi auton hankinnasta, unelmien lomamatkasta tai remontista, jolloin lisärahoitus on tarpeen.

Oli lainan käyttötarkoitus mikä tahansa, se kannattaa kilpailuttaa useammalta eri pankilta ja rahoituslaitokselta parhaimman lainatarjouksen löytämiseksi. Lainavertailun avulla on mahdollista saavuttaa satojen tai jopa tuhansien eurojen säästöt.

Lainavertailusta löytää edullisimman lainan helposti

Lainojen kilpailuttamisella tarkoitetaan eri pankkien ja rahoituslaitosten tekemien lainatarjousten vertailua.

Lainatarjoukset voivat erota paljonkin toisistaan, sillä jokainen lainanantaja arvioi hakijoita hiukan eri tavalla. Koska lainoissa saattaa hyvinkin olla erilaisia kuluja, pelkkä korko ei vielä kerro sitä, mikä lainatarjouksista on edullisin.

Turvallinen tapa lainojen vertailuun on käyttää siihen erikoistunutta palvelua. Näin lainojen kustannukset saa helposti tietoon ja sopiva vaihtoehto on helpompi valita. Lainavertailu helpottaa lainanmyöntäjien varsin työlästä läpikäymistä, sillä yhdellä hakemuksella on mahdollista saada monta eri tarjousta, joista valita mieluinen.

Vertaile lainoja tästä.

Lainoja kilpailuttamalla säästää pitkällä tähtäimellä

Kuten kaikissa palveluissa tai tuotteissa, myös lainojen hinnoissa on eroavaisuuksia. Lainan kulut jakautuvat yleensä useammalle vuodelle ja vaikka paperilla kuukausikohtaiset erot saattavatkin näyttää pieniltä, on todellisuus kuitenkin toinen, kun otetaan huomioon koko laina-aika. Säästöt voivat siis pidemmällä aikavälillä olla todella suuret – yleensä satoja tai jopa tuhansia euroja.

Vertailussa tulee huomioida myös lainaehdot sekä joustavuus takaisinmaksun osalta. Vertailu kannattaa ehdottomasti suorittaa, sillä sen voi tehdä kätevästi internetissä, se on ilmaista eikä se velvoita mihinkään. Kilpailutuksen avulla saavutettavat säästöt voivat nousta jopa tuhansiin euroihin ja mitä suuremmasta lainasummasta on kyse, sitä tärkeämpää lainavertailu on.

Mistä löytää edullisin lainatarjous?

Suurin osa lainanmyöntäjistä hinnoittelee tarjoukset asiakaskohtaisesti, jonka vuoksi ohjeellisten korkojen tarkastaminen ei takaa edullisinta lainavaihtoehtoa.

Paras tapa löytää edullisin ja itselle sopivin lainatarjous onkin vertailla monipuolisesti eri lainojen hintoja ja pyytää henkilökohtaisia tarjouksia, jolloin vertailu on todenmukainen.

Lainavertailu Sortter -nimisen palvelun avulla on nopeaa ja tarjoukset saa veloituksetta kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä. Tarjoukset järjestetään valmiiksi edullisuusjärjestykseen ja kaikki lainaan liittyvät korot ja muut maksut näkee selkeästi ilman pientä printtiä.

Ainoana lainavertailuna Sortter myöntää lainoille parhaan koron takuun – jos löytää saman lainan myöhemmin muualta halvemmalla, niiden hintaerotus hyvitetään rahana. Tällä hetkellä Sortterilla on käynnissä myös korkokampanja, jonka puitteissa saat yhden kuukauden korot lainasta pois.

Katso myös tämä lainojen yhdistämisestä kertova artikkeli.