Uusimmat vinkit
Voidaan keskustella loputtomasti siitä, kumpi on parempi leikkuulaudan materiaali - puu vai muovi - sillä molemmilla on omat hyvät puolensa. Lue lisää >
Valurautaiset ja hiiliteräksiset padat ja pannut kannattaa rasvapolttaa huolellisesti ennen käyttöönottoa, jotta ruoka ei palaisi ja tarttuisi niihin kiinni. Lue lisää >
Keittiöveitsi on miellyttävä käyttää ja turvallinen silloin kun se on terävä. Pidä siis säännöllisesti huolta veitsistäsi näillä ohjeilla! Lue lisää >
Röngän lyhyen oppimäärän jälkeen osaat valita käyttöösi parhaiten soveltuvan oliiviöljyn, joten mennäänpä suoraan asiaan! Lue lisää >
Vaikka marinadeissa ja dry rubeissa on hyvin pitkälti samat ainesosat, niiden käyttötarkoitukset ovat keskenään hyvin erilaiset. Lue lisää >
Mitä tehdä jos teräskattilaan tai -pannuun paloi ruoka pohjaan? Ellei keittiöniksejä ole opeteltu ulkoa, tässä kaksi tapaa saada pohja jälleen kiiltäväksi. Lue lisää >