Euroopan suurin kelkkamyyjä saapui Ouluun – Tarvikekeskus Oulun uuden liikkeen avajaisia juhlitaan tällä viikolla

Tarvikekeskus Oy:n uudistettu ja entistä suurempi liike Oulussa avaa ovensa juuri sopivasti ennen talvikauden alkua. Yritys saapui Ouluun jo keväällä, mutta nyt vihdoin se voi juhlistaa laajentuneen yli 3000 neliön kokoisen liiketilansa käyttöönottoa.

Tarvikekeskus Oy:n koko henkilökunta toivottaa asiakkaat tervetulleiksi tutustumaan Oulun uudistettuihin ja laajennettuihin tiloihin.

Ranualta alun perin lähtöisin oleva Tarvikekeskus Oy on suuri tekijä, jopa maailmanlaajuisella mittapuulla mitattuna. Nimittäin kyseinen yritys on Euroopan suurin moottorikelkkojen sekä Polariksen jälleenmyyjä.

– Kiitos tästä kuuluu Oulun myymälän, joka meistä Euroopan suurimman Polaris- jälleenmyyjän itse asiassa tekikin, toteaa Ranuan Tarvikekeskus Oy:n perustaja ja yrittäjä Jari Heikkilä.

Tarvikekeskukselle on ollut alusta asti tärkeää, että valikoimaan kuuluvat laadukkaat laitteet ja tuotteet. Asiakkaita on haluttu palvella ammattitaidolla myös ostoprosessin jälkeen. Tämän vuoksi jokaisesta liikkeestä, Oulusta, Rovaniemeltä, Ranualta ja Kemijärveltä, löytyy myös korjaamo- ja huoltopalvelut.

– Tavoitteena on, että asiakas saa meiltä aina kokonaisvaltaisen palvelun, summaa Heikkilä.

Uuden liikkeen laajeneminen Oulussa

Tulo Ouluun oli ollut yrittäjän mielessä jo pidemmän aikaa. Monta vuotta Heikkilä haaveili yrityksen laajentamisesta Pohjois-Pohjanmaan suurimpaan kaupunkiin.

– Markkina-alue on suuri. Olemme Ranualla nähneet, kuinka paljon Ouluun päin kulkee tavaraa. Alueella on myös paljon potentiaalia laite- ja varaosamyynnin puolella, tietää Heikkilä.

Kun viime keväänä yksi alan yrityksistä joutui konkurssiin, avautui Ranuan Tarvikekeskuksella tilaisuus saapua Ouluun. Aluksi yritys aloitti keväällä 2019 pienissä tiloissa, mutta kun pihapiiristä vapautui tilaa, yritys laajeni. Nykyiset tilat Jääsalontiellä ovat yli 3000 neliön suuruiset.

Tarvikekeskus Oulun uuden myymälän virallisia avajaisia vietetään 15.-16. marraskuuta. Luvassa on huikeita tarjouksia lämpökengistä aina konekauppoihin. ”Lähes jokaiselle löytyy varmasti jotain.”

– Samalla otimme haltuun alueen Polaris- moottorikelkkojen ja mönkijöiden jälleenmyynnin sekä jälkimarkkinoinnin, listaa Heikkilä.

Oulun liike toimii myös yhtenä tarvikekeskusoy.fi-verkkokaupan noutopisteenä.

Laaja valikoima tuotteita

Oulun myymälän valikoima on laaja. Sen valikoimiin kuuluvat Polaris-moottorikelkkojen ja mönkijöiden lisäksi muuan muassa KTM- moottoripyörät, Yamaha- moottorikelkat, Yamaha-mönkijät ja Yamaha- moottoripyörät. Lisäksi yhtiö myy Honda-mönkijät ja Honda Power –tuotteet, sekä Arctic Cat- moottorikelkat.

– Vuoden uusimmat kelkkamallit tulevat myyntiin marraskuussa ja aivan viimeiset joulukuun aikana. Kauppaa on tehty kuitenkin jo viime keväästä asti, jolloin tuotteet ovat tulleet ennakkomyyntiin, kertoo Heikkilä ja muistuttaa, että liikkeistä löytyy uusien mallien lisäksi myös kattava valikoima käytettyjä kelkkoja alan harrastajille.

Tarvikekeskukselta löytyy Yamahan moottoripyörien, kelkkojen sekä mönkijöiden myynti, huolto ja varaosapalvelut.

Myös mönkijät menevät Heikkilän mukaan hyvin kaupaksi, vaikka talvi tekee tuloaan. Nykyisin mönkijäkausi kestää tammi-helmikuulle asti.

– Nyt kelkka- ja mönkijäkaudet menevät hieman päällekkäin. Mönkijöillä kuljetaan talvellakin, sillä niillä on mahdollista ajaa lumessa telojen avulla. Ne sopivat niin hyöty- kuin työkäyttöön, kertoo Heikkilä.

Lisäksi ajovarustekauppaan panostetaan voimakkaasti sekä myös moottorikelkkojen ja mönkijöiden varaosiin ja tarvikkeisiin.

– Ensi kesänä aiomme laajentaa perämoottori- ja venemyyntiin Oulun toimipisteessä. Myös metsä- ja puutarhatuotteet ovat suunnitelmissa mukana, käy Heikkilä läpi ensi vuoden suunnitelmia.

Myös KTM:n moottoripyörämerkin valikoimaa löytyy Oulun liikkeestä.

Varusteet joka lähtöön

Laitteiden lisäksi Oulun Tarvikekeskukselta löytyy varusteita kauteen kuin kauteen. Verkkokaupassa työskentelevä Jenni Hiukka esittelee laajaa skaalaa niin miesten, naisten kuin lastenkin vaatemallistoista.

– Nykyiset kelkkavaatteet ovat ominaisuuksiltaan todella monipuolisia. Laajasta mallistosta löytyy sopiva puku niin urheilu- kuin retkikelkkailijankin käyttöön, ja ne sopivat hyvin myös muuhun ulkoiluun, Hiukka muistuttaa.

Tarvikekeskukselta löytyy erityisen laaja valikoima FXR-merkin, sekä Jethwearin, Sweepin ja 509:n tuotteita. Talvipukeutumiseen löytyy tuotteita aina lämmittelytakeista ja haalareista kerrastoon ja hanskoihin. Tuotteita voi ostaa myymälöistä sekä verkkokaupasta.

– Pukeutumisen lisäksi tuotteita löytyy retkeilyyn ja vapaa-aikaan, Hiukka lisää.

Tarvikekeskukselta löytyy laaja valikoima FXR-merkin tuotteita sekä lisäksi Jethwearin, Sweepin ja 509:n.

Avajaisia juhlistetaan marraskuussa

Vaikka Tarvikekeskus Oy on toiminut Oulussa jo keväästä lähtien, on yritykselle tärkeää päästä esittelemään asiakkailleen uudet, entistä paremmat tilat. Tarvikekeskus Oulun myymälän viralliset avajaiset pidetään 15.-16. marraskuuta.

– Tervetuloa tutustumaan uuden, laajentuneen myymälämme avajaisiin, jossa myynti on jo käynnissä. Luvassa on hienoja tarjouksia ja arvontoja. Nähdään siis siellä!

 

Tervetuloa uuden Oulun myymälän avajaisiin 15.-16.11.2019.

Lue lisää >>

Ma-Pe 9-17, La 10-14

Jääsalontie 18, 90400 Oulu

0207 437000

Muut Tarvikekeskus Oy:n liikkeet:

ROVANIEMI

Ma-Pe 9-17, La 10-14

RANUA

Ma-Pe 8-17, La 9-13

KEMIJÄRVI

Ma-Pe 9-17, La 10-14