Johanna säästi lainakustannuksissa ottamalla yhdistelylainan

Useat pienet kulutusluotot voivat kasvaa suureksi ongelmaksi. Näin kävi Johannalle, jonka perheen talous joutui ahtaalle. Apu ahdistavassa tilanteessa löytyi yhdistelylainasta.

Johannan viisihenkinen perhe oli kokenut monia vastoinkäymisiä. Viime aikoihin oli mahtunut sairauksia ja väliaikaista työttömyyttä ja perheen taloudellinen tilanne kävi tukalaksi. Suurperheen hankintoja varten Johanna oli turvautunut lukuisiin pieniin lainoihin ja kulutusluottoihin.

Vaikka pienet lainat saattavat akuuteissa tarpeissa tuntua näppäriltä keinoilta rahoittaa odottamattomia menoja tai yksittäisiä ostoksia, voi lainoista ja kulutusluotoista yllättäen kertyä kallis vyyhti, jonka purkaminen ei jossain kohtaa enää olekaan aivan yksinkertaista.

Näin tapahtui myös Johannalle, joka viime kesänä ymmärsi perheensä taloustilanteen vakavuuden. Johanna otti päättäväisesti asian puheeksi aviomiehensä kanssa. Etsiessään poispääsyä ahdingosta alkoi yhdistelylaina vaikuttaa ratkaisulta, joka todella voisi tuoda konkreettista helpotusta perheen hankalaan tilanteeseen.

Hakiessaan tietoa Johanna törmäsi Rahoitu.fi-palveluun ja otti asiantuntijaan rohkeasti yhteyttä. Asiantuntija kannusti Johannaa kilpailuttamaan lainansa palvelussa, jonka käyttäminen on helppoa, nopeaa ja täysin maksutonta. Saatuaan puhelimessa apua lainahakemuksen täyttämiseen pääsi Johanna vielä saman päivän aikana tutkimaan ensimmäisiä lainatarjouksia.

Lainojen yhdistäminen tuo säästöjä ja selkeyttä

Lainojen yhdistäminen voi parhaimmillaan pienentää lainakustannuksia kymmenillä tai jopa sadoilla euroilla kuukaudessa. Tämän totesi myös Johanna, jonka 10 000 euron arvoisen lainan korko miltei puolittui (16 % -> 8,5 %). Käytännössä perheen kuukausittaiset lainakulut tippuivat sadalla eurolla kuussa, samalla kun lainan maksuaika kasvoi vain vuodella. Yhdistelylainan tuoma rahallinen säästö on huomattava etenkin suuressa lapsiperheessä, jossa menoeriä on lähes loputtomasti.

Lainojen yhdistämisen avulla Johanna pystyi kuittaamaan pois kaikki vanhat lainansa. Jatkossa Johannan tarvitsee huolehtia ainoastaan yhdestä lainasta, eikä uusien lainojen ottaminen ole enää perheen suunnitelmissa. Nyt Johanna voi rauhassa nauttia yhdistelylainan hoitamisen helppoudesta ja siitä liikkumavarasta, jonka lainojen yhdistäminen toi perheen aktiiviseen ja vaativaan arkeen. 

Johannan perheen tarina on hyvä esimerkki elämän ennustamisen vaikeudesta. Vaikka kuinka yrittäisi pitää kaikkia lankoja omissa käsissä, tulee arjessa ennemmin tai myöhemmin vastaan yllättäviä menoja.

Mikäli hoidettavaksesi on kertynyt useita lainoja tai kulutusluottoja, kannattaa sinunkin selvittää, miten yhdistelylaina helpottaisi tilannettasi.

Kokeile kätevää lainalaskuria täällä.

Rahoitu.fi on täysin maksuton suomalainen rahoituspalvelu, joka auttaa sinua löytämään yhdellä hakemuksella parhaan mahdollisen vakuudettoman lainan. Osoituksena toimintamme luotettavuudesta meille on myönnetty oikeus käyttää arvostettua Avainlippu-tunnusta. Toimimme yhteistyössä vakavaraisten lainanmyöntäjien kanssa, joilla on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä.