Mahtavia etuja Qstock-rannekkeella – Vaihda ranneke etukäteen ja edut ovat ulottuvillasi

Qstockin rannekkeenvaihto alkaa tiistaina 27.7. Kuva: Riika Lantto

Haluaisitko helpottaa Qstockin sisääntuloasi ja minimoida jonottamisen määrän? Erinomainen ratkaisu siihen on, että vaihdat lippusi rannekkeeseen jo ennakkoon festariviikolla.

Kädessä olevan rannekkeen kanssa voit kävellä sisääntuloportista suoraan sisääntulotarkastukseen. Se vähentää ruuhkia ja sujuvoittaa huomattavasti festarialueelle siirtymistä, sillä kukapa meistä haluaisi näinä aikoina jonottaa ruuhkassa heti kättelyssä.

Rannekkeenvaihto etukäteen ei ainoastaan lyhennä festaripäivien jonoja, vaan vaihdetulla rannekkeella saat rahanarvoisia etuja Qstockin yhteistyökumppaneilta. Miltä kuulostaisi esimerkiksi ilmainen juoma à la carte -ruokailijoille Oulun aurinkoisimmalla terassilla De Gamlas Hemissä, tai 20 % alennus ruoka-annoksista Hotelli Scandicien ravintoloissa? Rannekkeella yövyt myös halvempaan hintaan Nallikari Lomakylän camping-alueella.

Osuuskauppa Arinan ravintoloista ja kahviloista saa rannekkeella myös melkoisia etuja. Esimerkiksi Puistokahvilan Makiassa nautit ystäviesi kanssa pullon kuohuvaa kahdellakymmenellä eurolla ja Coffee Housesta tilaat kaksi Cold Brew -kahvia yhden hinnalla. Sokokseltakin saat 15 % alennusta normaalihintaisista tuotteista.

Onko sinulla tapana hukata tavaroita? Tähänkin löytyy meiltä rannekkeella etu: osta festariviikolla DNA Kaupasta mikä tahansa Samsung-matkapuhelin, saat kaupan päälle Samsung Smart Tagin, jonka voit kiinnittää avaimiisi, laukkuusi tai vaikka eläimiisi, ja tiedät aina, missä ne viipottavat.

Eläimistä puheenollen, rannekkeella saat Ideaparkin Mustista ja Mirristä Purenatural-kuivaruoat kissoille ja koirille alennettuun hintaan. Ideaparkissa on ranneke-etuja muutenkin pilvin pimein, eli jos vaikka festariasu on vielä Qstock-viikolla hankkimatta, vietä mukava päivä Ideaparkissa shoppaillen ja käy välillä ravitsemassa tai virkistämässä itseäsi Ideaparkin ravintoloissa.

Ilahduta itseäsi tai ystävää korulla, sillä Oulun alueen Kultajousi-myymälöistä saat tuotteita 25 % alennettuun hintaan Qstockin rannekkeella.

 

Eikö kuulostakin hyvältä? Rannekkeenvaihto alkaa tiistaina 27.7.

Voit vaihtaa lippusi rannekkeeseen näissä rannekkeenvaihtopisteissä:

  • Kauppakeskus Valkean Kesäkatu, Isokatu 25
  • Puistokahvila Makia, Otto Karhin puisto
  • Ravintola Nallikari, Nallikarinranta 15
  • DNA Kauppa, Torikatu 18, rannekkeenvaihtoteltta liikkeen edessä
  • Ideapark, Ritaharjuntie 49

VIP-liput vaihdetaan ennakkoon passiin ja rannekkeeseen ainoastaan vieraiden Check In -pisteellä Amarillon alakerrassa.

Pidäthän mielessä, että edut ovat muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta voimassa ainoastaan festariviikolla. Katso kaikki ranneke-edut täältä.