Qstockin Backstage on jo auki – Kurkkaa kulissien taakse!

Tervetuloa Qstockin Backstagelle!

KUVA: Toni Eskelinen

Qstockin lähestyessä kuulee kaikenlaisia huhuja festareiden järjestämisestä, bändien valinnasta, festareiden ruokatarjoilusta ja festareiden turvallisuusasioista. Nyt Qstockin ja Kaleva Median yhteinen takahuone raottaa salaisuuksien verhoa ja paljastaa näitä juttuja jo etukäteen kaikille pohjoisen ykkösfestarista kiinnostuneille koko kevään ja kesän ajan.

“Halusimme päivittää festivaalin alkuajoista lähtien joka kesä julkaistun paperisen Qstock-lehden vastaamaan paremmin nykyhetken mediatottumuksia. Qstock Backstagelle pääsee kätevästi kännykälläkin, kun tulee ikävä kesän lämpöä ja heinäkuun lopun huippufiiliksiä.

Backstage tuo ensikäden tiedon kaikesta festivaaleilla tapahtuvasta, mutta pureutuu myös pintaa syvemmälle festivaalin taustalla vaikuttaviin voimiin“, Qstockin viestintäpäällikkö Niina Ristolainen hehkuttaa.

Kevään edetessä voit valmistautua festareihin jo ennakkoon, sillä bäkkäriltä löydät ensimmäisten joukossa tietoja esimerkiksi tulevan kesän festarin ruoka- ja juomatarjonnasta sekä oheisohjelmasta. Musiikinnälkäisille Qstock Backstage tarjoilee tuoreita haastatteluja ja juttuja festareille saapuvista artisteista ja bändeistä.

Pääsemme kurkistamaan lavan taakse ja tutustumaan festareiden tekijöihin ja siihen, miten tällaista isoa tapahtumaa järjestetään ja mitä kaikkea siihen kuuluu.

Qstock Backstagelta löydät kootusti myös Qstockin uutiset ja tärkeät tiedotteet, joten et jää paitsi tarpeellisesta infosta. Yhteistyökumppanit ovat myös omana osanaan Backstagella. Kannattaa seurata, jos vaikka matkan varrella eteen ilmaantuisi rahanarvoisia etujakin. Festivaalin viralliset infot ja ohjeistukset löytyvät edelleen tapahtuman nettisivuilta, jonne pääsee myös Backstagen navigointipalkista.

Ja jotta koko homman pääasia, hauskanpito, ei kuitenkaan unohtuisi, Backstagella pääsee tekemään erilaisia testejä ja kiperiä visoja. Kukapa voisi elää ilman tietoa siitä, ketä Qstockin artistia muistuttaa eniten.

“Toivomme lukijoilta kommentteja ja toiveita siitä, millaisista festivaaliin liittyvistä asioista halutaan tietää lisää. Erilaisten kilpailujen kautta saattaa voittaa pääsyn jopa sinne oikealle Qstockin backstagelle”, Ristolainen paljastaa.

Anna Lakso