Helmikuussa selviää Pohjoisen paras tapahtuma – äänestä suosikkiasi!

Vuonna 2017 asiantuntijaraati palkitsi Koiteli elää -festivaalin parhaana kulttuuritapahtumana. Koitelilaiset ottivat palkinnosta ilon irti.

Koitko unohtumattomia hetkiä ja säkenöiviä elämyksiä vuonna 2017 pohjoisen tapahtumissa? Sinulla on taas mahdollisuus äänestää suosikkitapahtumiasi Pohjoisen parhaat -äänestyksessä. Yleisöäänestys on alkanut 15. tammikuuta ja kestää tammikuun loppuun. Äänestäneiden kesken arvotaan palkinnoksi hotelliviikonloppu Oulussa.

Viime vuonna yleisön suosikkitapahtuma Pohjois-Pohjanmaalla oli suuret kansanjoukot Ouluun heinäkuun lopussa kokoava Qstock-festivaali.

Äänestämään pääset tästä >>

Yleisön suosikkitapahtuma palkitaan 23. helmikuuta Tapahtumien gaalassa hotelli-ravintola Lasaretissa Oulussa. Kaikille aiheesta kiinnostuneille tarkoitetun gaalan liput tulevat myyntiin helmikuun alussa.

Yleisöäänestyksen perusteella valitaan myös finalistit kolmeen kategoriaan, vuoden 2017 paras kulttuuri-, urheilu- ja messutapahtuma. Oulun kaupunginjohtaja Päivi Laajalan johtama asiantuntijaraati valitsee kategorioiden voittajat sekä parhaat business-tapahtumat. Gaalassa palkitaan myös vuoden tapahtumajärjestäjä sekä muistetaan festivaali- ja tapahtuma-alan kiinnostavaa avausta tai tekoa erityismaininnalla.

Viime vuonna Tapahtumien gaalassa vuoden 2016 parhaana businesstapahtumana palkittiin Polar Bear Pitching. Messu- ja myyntitapahtumien sarjassa palkinnon pokkasi American Car Show Oulu, ja urheilutapahtumien joukosta parhaimmaksi nousi Ruka Nordic. Viime vuoden parhaaksi kulttuuritapahtumaksi nimettiin Koiteli Elää. Vuoden tapahtumajärjestäjänä palkittiin Qstock-festivaalin perustajakaksikko Mikko Forstén ja Pekka Aarikallio. Erityismaininta tapahtuma-alan kiinnostavalle teolle tai avaukselle ojennettiin Titta på Tuira – Tuiran korttelijuhlien tekijöille. Yleisön suosikkitapahtuma 2016 oli Qstock-festivaali.

Toisen kerran järjestettävän pohjoisen Suomen tapahtumakenttää arvostavan juhlan järjestää BusinessOulun Tapahtumien Hubi -hanke yhteistyössä Kalevan kanssa.

Äänestä suosikkiasi!

  • Yleisöäänestys päättyy 31.1.

  • Tapahtumien gaalan lipunmyynti alkaa helmikuun alussa

  • Finalistit selvillä 14.2.

  • Tapahtumien gaala Lasaretissa 23.2.

 

Artikkeli on BusinessOulun tuottamaa kaupallista sisältöä.