
Kinkku on parhaimmillaan, kun se leikataan juuri ennen tarjoilua.
Ravintola Rauhalassa on valmistettu joulukinkku samalla reseptillä jo vuodesta 2002 saakka. Alun alkaen kinkkua meni vähän vähemmän, mutta viime vuosina Rauhalan uuneissa on paistettu vuosittain yli 700kg kinkkua, mikä tekee noin 100 kinkkua vuodessa! Lue lisää →
Keittiömestari Matin joulukinkku
/ Ruoka ja juhlat / Miia KarvonenKinkku on parhaimmillaan, kun se leikataan juuri ennen tarjoilua.
Ravintola Rauhalassa on valmistettu joulukinkku samalla reseptillä jo vuodesta 2002 saakka. Alun alkaen kinkkua meni vähän vähemmän, mutta viime vuosina Rauhalan uuneissa on paistettu vuosittain yli 700kg kinkkua, mikä tekee noin 100 kinkkua vuodessa! Lue lisää →
Hävikki puhuttaa – vinkkejä ruokajätteen vähentämiseen
/ Ruoka ja juhlat / patrikkortetHedelmät ovat monesti makeimmillaan kun ulkokuori on jo tummunut. Kuva: Jami Ropponen
Ruokahävikin vähentäminen on puhuttanut tänä vuonna useita tahoja. Asia koetaan hyvin tärkeäksi niin kansalaisten keskuudessa kuin yrityksissäkin. Onpa ruokajätteen vähentämisestä tehty lakialoitekin (Lakialoite LA 29/2016 vp) ja tämä on ehdottomasti oikea suunta. Lue lisää →
Kolme vinkkiä onnistuneisiin juhliin
/ Ruoka ja juhlat / patrikkortet1. Valitse juhlapaikka ja järjestelyt omien resurssien mukaan
Lue lisää →