Niin mahtavia tarjouksia, että tekee mieli huutaa!

Nappaa.fi -verkkohuutokauppa on taas käynnissä! Jo viidettä kertaa käynnissä olevan verkkohuutokaupan tarjoaa Kaleva, ja huudettavien tuotteiden myyjinä toimivat oman alueemme yritykset. Huutokauppa on käynnissä viikon ajan, ja se päättyy tiistaina 4.12. klo 22.

Verkkohuutokaupassa on huudettavissa satoja monipuolisia ja laadukkaita tuotteita Oulun markkina-alueen yrityksiltä. Nappaa.fi:stä löydät mm. design-tuotteita, elektroniikkaa, kauneudenhoitotuotteita, kuntosalipalveluita, työkaluja ja koneita, sisustustuotteita, autonpesuja ja -renkaita sekä lahjakortteja mm. kylpylöihin ja ravintoloihin – tuotteita siis moneen makuun ja tarpeeseen. Huutojen lähtöhinta on aina -60% myymälähinnasta.

Esimerkkejä huudettavista tuotteista

 

Huutokauppa on avoinna tiistaihin 4.12. klo 22 saakka

Viime kevään huutokaupassa lanseeratut Päivän diilit nähdään jälleen. Jokaisena huutokauppapäivänä huudettavana on yksi Päivän diili-tuote, jonka lähtöhinta on -70% myymälähinnasta. Nämä tuotteet ovat huudettavissa ainoastaan kyseisenä päivänä. Kaikki Päivän diilit ovat nähtävillä nappaa.fi-sivuston ”Päivän tarjous”-valikossa.

Huutokauppaan voi osallistua 18 vuotta täyttänyt henkilö rekisteröitymällä palveluun. Sivusto on suojattu ja maksaminen tapahtuu turvallisesti ja helposti verkossa. Voit tutustua kaikkiin tuotteisiin nappaa.fi-sivustolla. Lisäksi eKalevasta löytyy digitaalinen versio huutokauppakatalogista, joka on myös jaettu kaikkiin alueen kotitalouksiin.

Lue tästä kuinka verkkohuutokauppa toimii. Kirjaudu palveluun osoitteessa www.nappaa.fi ja voit aloittaa huutamisen heti.

Syksyn parhaat kaupat tehdään nyt – nappaa siis huikeat tarjoukset Nappaa.fi verkkohuutokaupasta!

 

Artikkeli on Kaleva Yrityspalveluiden tuottamaa kaupallista sisältöä.