Nappaa.fi – ainutlaatuinen ja paikallinen verkkohuutokauppa

Nappaa.fi kuva

Nappaa.fi -verkkohuutokauppa on avautunut tänään 16.5. osoitteessa www.nappaa.fi. Tämä ainutlaatuinen ja paikallinen verkkohuutokauppa toteutetaan toista kertaa. Palvelun tarjoaa Kaleva ja myyjinä toimivat mukana olevat alueemme yritykset.

Verkkohuutokaupassa on huudettavissa yli 300 monipuolista ja laadukasta tuotetta Oulun alueen yrityksiltä. Nappaa.fi:stä löytyy mm. design-tuotteita, elektroniikkaa, kauneudenhoitotuotteita, työkaluja, koneita, hifi-tuotteita, autonpesuja ja -renkaita sekä lahjakortteja mm. kylpylöihin tai ravintoloihin – tuotteita siis moneen makuun ja tarpeeseen. Huutojen lähtöhinta on aina -50% myymälähinnasta. Huutokaupassa voit tehdä todellisia löytöjä ja kauppoja!

Nappaa.fi eroaa muista verkkohuutokaupoista, sillä se on avoinna vain rajatun ajan ja kaikki huudettavat tuotteet löytyvät heti nappaa.fi –sivustolta. Huutokauppaan voi osallistua 18 vuotta täyttänyt henkilö rekisteröitymällä palveluun. Sivusto on suojattu ja maksaminen tapahtuu turvallisesti ja helposti verkossa.

Nappaa.fi –katalogi, jossa on kaikki huudettavat tuotteet, löytyy myös digitaalisena versiona osoitteesta www.ekaleva.fi. Voit tutustua tuotteisiin myös suoraan nappaa.fi –sivustolla. Verkkohuutokauppa päättyy tiistaina 23.5. klo 22 – toimi siis heti ja nappaa parhaat tuotteet!

Lue tästä kuinka verkkohuutokauppa toimii.

Kirjaudu palveluun osoitteessa www.nappaa.fi ja huuda heti haluamasi tuotteita.
Aikainen lintu parhaat tuotteet nappaa!

Huutokaupattavana on muun muassa kuvan skootteri.

Huutokaupattavana on muun muassa kuvan skootteri.

 
Artikkeli on Kalevan tuottamaa kaupallista sisältöä.