Oulun kaupungin tonttien haku on käynnissä

Omakotitontteja on tarjolla 79 kappaletta yksityishenkilöille monipuolisesti ympäri Oulua. Haukiputaalla tontteja on Asemakylässä, keskustassa ja Niittyholmassa. Lisäksi tontteja on Herukassa, Hiukkavaaran keskuksessa, Jäälissä, Kellon Kiviniemessä sekä Letonrannassa.

Kiimingissä on haettavana tontteja Hakomäessä, Korvenkylässä ja Martinniemessä. Oulunsalossa haettavat tontit sijaitsevat Niemenrannassa. Myös Ritaharjun Varpukankaalla ja Varpumetsässä on tarjolla tontteja.

Tänä vuonna tontteja on myös huutokaupattavana, ja huutokaupattavat tontit sijaitsevat jokirannassa Maikkulassa ja Värtössä. Maikkulassa jokinäkymätontteja on kolme, ja Värtössä joen tuntumasta huutokaupataan viisi omakotitonttia.

Ammattirakentajille tontteja on kuusitoista, ja ne sijaitsevat Haukiputaan Niittyholmassa, Jäälissä, Oulunsalon Niemenrannassa, Hiukkavaaran keskuksessa, Korvenkylässä sekä Ranta-Toppilassa.

Sähköiset hakemukset tulee jättää 31.8.2020 klo 16.00 mennessä.

Oulun kaupungin luovutettavat tontit ovat nähtävillä ja haettavissa Oulun seudun karttapalvelussa Karttatiellä osoitteessa: http://kartta.ouka.fi.