Matto Nurminen – 60 vuotta laadukasta sisustamista

Harvinaisen pitkät perinteet, laadukasta sisustamista – ja nyt uutuutena myös keittiökalusteita! Matto Nurminen täyttää tänä vuonna 60 vuotta. Alun perin vuonna 1959 perustettu yritys panostaa edelleen huippuluokan sisustustuotteisiin ja erittäin ammattitaitoiseen asiakaspalveluun.

Keraamiset laatat ovat nyt entistä suurempia. Tyylikäs kylpyhuone viimeistellään upealla hanalla, laadukkaalla tanskalaisella kylpyhuonekalusteella, design-tarvikkeilla ja kirkkaalla suihkualueen lasitusratkaisulla. Kuvassa RTV malliston Pure Stone -sarjaa.

Huippuosaamista suunnittelusta ammattitaitoiseen asennukseen

Matto Nurmisen toiminnassa ovat koko sen toimintansa ajan olleet oleellisina piirteinä pohjoissuomalainen innovatiivisuus, avoimuus ja luotettavuus. Matto Nurminen on perinteikäs ja edelleen käytössä oleva yrityksen markkinointinimi, vaikka yrityskauppojen myötä viralliseksi nimeksi onkin muotoutunut Matnur Oy.

Matto Nurmista voidaan hyvillä perusteluilla kutsua todelliseksi sisustustaloksi, sillä nykyisellään konsernirakenteeseen kuuluu Matto Nurmisen sisustusliikkeen lisäksi myös lattiapäällysteiden kiinnitysurakointiin keskittyvä tytäryhtiö RK-Lattiat Oy. Viime vuoden vaihteessa konserniin liitettiin omaksi tytäryhtiökseen myös Laatta-Nurminen Latnur Oy, joka puolestaan vankistaa edelleen laatoitusurakoinnin liiketoimintaa. Yksityisasiakkaiden asennustyöstä vastaa niin ikään oma tytäryhtiö Remontti-Nurminen Remnur Oy. Kokonaisuudessaan noin 50 sisustamisen ammattilaista työllistävä konserni vastaa vuosittain useista kymmenistä ainutlaatuisista kohteista ympäri Suomea.

Matto Nurmisen toimitusjohtaja Tapani Niskanen toteaa sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden löytäneen kiitettävästi perille uudistettuun sisustusliikkeeseen.

– Olemme todella tyytyväisiä tästä kasvusta, joka auttaa meitä palvelemaan yksityisiä ja yritysasiakkaitamme entistä paremmin ja laajemmalla kokonaisuudella. Haluamme olla ykkösiä asiakaspalvelussa ja se osaltaan vaatii, että voimme tarjota asiakkaillemme kokonaisuudet sisustussuunnittelusta korkealaatuiseen asennukseen. – Lämpimästi tervetuloa meidän asiakkaaksemme!

Laadukkuus sisustustuotteissa ja ylivoimainen asiakaspalvelu tärkeää

Matto Nurmisen myynti- ja markkinointijohtaja Pekka Alalääkkölä kertoo, että mallistojen laadukkuus ja henkilökunnan ammattitaitoinen asiakaspalvelu ovat saaneet runsaasti positiivista palautetta.

– Odotukset ylittävää asiakaskokemusta pidetään liikkeessämme erityisen tärkeänä ja on ollut todella palkitsevaa kuulla toimivasta konseptistamme niin paljon kiitosta. Jokainen mallistomme tuote on valittu laadullinen näkökulma edellä, mutta samalla varmistaen, että kustannusrakenne pysyy koko ajan kilpailukykyisenä.

Omia tuotevalintoja varten kaikkiin sisustustuotteisiin voi tutustua alati uudistuvassa ja tyylikkäästi uudistetussa sisustusliikkeessä. Valitut tuotteet toimitetaan nopealla aikataululla suoraan asiakkaan ilmoittamaan kohdeosoitteeseen. Kaikkea ei myöskään tarvitse ostaa kerralla, sillä sisustusprojektia on aina helppo jatkaa entuudestaan tutun henkilöstön kanssa.

– Huolellinen suunnittelutyö, annetun budjetin kunnioittaminen ja taidokas toteutus takaavat positiiviset asiakaskokemukset. Matto Nurmisen erittäin luotettava toimintatapa ja tuotteille annettavat kattavat takuut varmistavat turvallisen mielen vuosiksi eteenpäin.

Pekka Alalääkkölä painottaa, että palvelukonseptiin on panostettu todella monipuolisesti.

– Matto Nurmisen täyden sisustuspalvelun liike aivan keskustan kupeessa on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Henkilökunta on koulutettua ja ammattitaitoista. Yrityksen nettisivut on uudistettu aivan äskettäin ja kiehtovaa luettavaa on lisätty mm. uudella sisustusblogilla. Uutisvirtaa voi seurata Facebookissa, jonne päivitetään säännöllisesti syventävää lisätietoa uutuustuotteista. Matto Nurmisen löydät myös Oulun Rakentaja 2019 -tapahtumasta heti ensimmäisenä sisäänkäynnin yhteydestä. – Nähdään Ouluhallissa 12.–14. huhtikuuta!

Erilaisia lattiamateriaaleja, tyylikkäitä mattoja ja valaisimia sekä nyt myös tyylikkäitä keittiöitä sisältävä Matto Nurmisen täyden sisustuspalvelun liike on todella tutustumisen arvoinen! Saman katon alta löytyvät kaikki sisustuspalvelut suunnittelusta asennukseen. Kuvassa on norjalaisen Boen parkettitehtaan tammilankkua.

Maksutonta suunnittelupalvelua tyylikkäässä sisustusliikkeessä

Matto Nurmisen tuotevalikoimassa riittää niin leveyttä kuin syvyyttäkin. Esimerkiksi erilaisia lattiamateriaaleja on lukemattomia ja jokaisesta lattiamateriaalityypistä on aina useita leveys-, väri- ja pintavaihtoehtoja. Valikoimaa on runsaasti myös kulutuskestävyyden perusteella, joten sopivat tuotteet löytyvät niin kuluttajakäyttöön kuin julkisiin kohteisiinkin.

Tämän päivän trendituotteista kannattaa ehdottomasti huomioida mm. uuden sukupolven Futura Floors Rigid -vinyylilankkulattia ja Tecsom-tekstiililaattalattia, joka tyylikkäänä ja akustoivana materiaalina soveltuu sekä julkiseen toimistoon että yksityiseen asuntoonkin. Lattiamateriaalien lisäksi Matto Nurmiselta löytyvät myös hanat ja suihkut, keraamiset laatat, akustiikkapaneelit sekä kaikki asentamiseen tarvittavat tarvikkeet. Asiakkaiden palveluksessa on tarvittaessa myös maksuton sisustussuunnittelija.

– Uutuuksina olemme lisänneet sisustuspuolelle mm. paljon design-valaisimia, trendikkäitä villamattoja ja tyylikkäitä Aquanova -tarvikkeita, Matto Nurmisen sisustussuunnittelusta vastaava artesaani Sanna Tauriainen esittelee mallistoa.

Aquanova on pitkäaikainen perheyritys, joka perustettiin vuonna 1948 Belgiassa. Tuotteita myydään ympäri maailmaa – ja nyt ainoana Oulussa Matto Nurmisella. Aquanova on brändi, jolla on laaja ja monipuolinen kokoelma tekstiili- ja kylpyhuonetarvikkeita. Houkuttelevia uutuuksia tulee valikoimaan kahdesti vuodessa, innovatiivisella ja vahvalla tyylillä. Ainutlaatuiset tuotteet on valittu keskittyen ennen kaikkea korkeaan laatuun ja upeaan muotoiluun.

Sisustamisessa suunnittelu on kaiken A ja O

Niin sisustamisessa kuin kalustehankinnoissakin ammattitaitoinen suunnittelu on kaiken A ja O. Lähtökohtana toimivat aina tilaajan omat toiveet ja tarpeet, joita kuunnellen tehdään asiakkaille maksuton sisustussuunnitelma. Suunnitelmassa otetaan huomioon tila, materiaalit ja käyttötarkoitus. Samalla varmistetaan tuotteiden toimivuus sekä esitettyjen sisustuksellisien toiveiden toteutuminen.

Asiakkaiden toiveiden ottaminen huomioon ja annetun budjetin kunnioittaminen on onnistuneen lopputuloksen ehdoton kulmakivi. Kokeneen suunnittelijan tuki, laadukkaat tuotteet ja osaava asennuspalvelu varmistaa, että lopputulos vähintäänkin täyttää, mutta yleensä jopa ylittää ennakko-odotukset, toiveet ja vaatimukset.

Tecsom tekstiililaatta soveltuu sekä yksityiseen että julkiseen käyttöön. Pehmeä, hiljainen, turvallinen, lämmin ja valoa heijastamaton lattiapinnoite tekee vaikutuksen myös tyylikkäällä ulkonäöllään. Läpivärjätyt synteettiset kuidut ovat kestäviä ja allergiaystävällisiä. Ranskalainen Tecsom onkin erinomainen valinta esimerkiksi avokonttoriin tai makuuhuoneisiin. Laadukkaana ja mittatarkkana tuotteena Tecsom soveltuu myös irtoasennukseen. Kuvassa Tecsom Linear Spirit.

AINA-keittiössä yhdistyvät laatu, kotimaisuus ja nopea toimitusaika

Matto Nurmisen uutuutena ovat nyt myös keittiöt. AINA-keittiöt yhdistelevät skandinaavista muotoilua, laatua ja viimeisimpiä trendejä. Laajassa mallistoissa on mukana sekä moderneja uutuuksia että ajattomia klassikoita. Erityisesti aamiaiskaappi on nyt keittiön trendikäs valinta. AINA on sopiva valinta keittiöksi, jos haluaa yhdistää trendejä kestävyyteen ja korkeaan laatuun.

Uutuustuotteena Matto Nurmisen tuoteperheeseen on nyt lisätty myös keittiöt. Ja AINA-kalusteissa todellakin korostuu ennen kaikkea laadukkuus! Kalusteet valmistetaan kunnollisista ja käyttöä kestävistä materiaaleista. Mekanismien takeena on jatkuva laaduntarkkailu. Lisäksi toimitusnopeus ja tuotteiden tekninen laatu on todistetusti ollut markkinoiden parhaimmistoa.

AINA on myös täysin kotimainen ’Avainlippu’- ja ’Design from Finland’ -merkkien haltija. Ja vaikka kotimainen design usein samaistetaan korkeaan hintaan, Matto Nurmisen kalusteet erottuvat edukseen järkevällä hinnoittelullaan. AINA-tuotteet valmistaa Lapinlahden Mellano Oy, joka on valmistanut kalusteita jo 25 vuoden ajan. Pitkät perinteet näkyvät tehokkaana tuotantona ilman ylimääräisiä lisäkustannuksia, kertoo Matto Nurmisen keittiösuunnittelija Outi Konttila. – Tervetuloa tutustumaan!

– Ekologisuus ja suomalainen luonto on myös tärkeä asia ja sitä kunnioitetaan kalusteiden tuotannossa. Valmistuksessa käytetään nykyaikaista teknologiaa ja materiaalien tarkkaan hyödyntämiseen kiinnitetään erityistä huomiota.

AINA on lisäksi alan nopeimpia toimijoita, joka itse hoitaa valituin osin kalusteet tilauksesta luovutukseen jopa alle kahdessa viikossa. Ellet tarvitse kodinkoneita etkä asennusta, voit tietysti tilata kauttamme myös pelkkiä kalusteita, keittiösuunnittelija Outi Konttila muistuttaa.

Myös kylpyhuonekalusteita. AINA – brändi on hyvä esimerkki toimivaksi rakennetusta palvelusta. Mallisto on monipuolinen ja toimitus suoraan kohdeosoitteeseen nopeaa. Asiakas voi huolehtia asennuksesta itsenäisesti tai tilata kaikki tuotteet asennettuna. Laadusta ei tingitä kummassakaan tapauksessa.

 
Olemme mukana Rakentaja 2019 -messuilla Ouluhallissa 12. – 14.4. Tule tervehtimään meitä paikalle 375.

Tutustu meihin tarkemmin ja ota yhteyttä www.mattonurminen.fi

 


 
 
Teksti: Martti Kähkönen
Kuvat: Matto Nurminen

 
Artikkeli on Matto Nurmisen tuottamaa kaupallista sisältöä.