Lihaa ja lihajalosteita tilalta ruokapöytään

Viskaalin on Oulun seudulla toimiva lähellä ja puhtaasti tuotettuun ruokaan erikoistunut tila, teurastamo ja lihanjalostamo. Viskaalin tuottaa naudan, karitsan ja hevosen lihaa ja niistä tehtyjä lihajalosteita. Viskaalin naudanlihaa ja naudanlihasta tehtyjä makkaroita ja palvituotteita myyvät muun muassa alueen Citymarketit ja muut vähittäiskaupat sekä Viskaalin omat kaupat Oulussa ja Muhoksella.

viskaalin_makkaranteko

Viskaalissa koko lihatuotannon ketju on samassa paikassa. Eläimet teurastetaan, lihat leikataan käsityönä, tarvittavat osat raakakypsytetään ja omasta lihasta tehdään itse makkarat, palvituotteet ja muut herkut. Kaikki samassa talossa. Näin tiedämme varmasti, mitä asiakkaalle tarjoamme.

Viskaalin on perheyritys, jota pyörittävät Heikki Räinä ja Tuula Kukkola-Räinä – intohimosta maaseutuun ja hyvään ruokaan. Lisäksi Viskaalin väkeen kuuluu yli 20 työntekijää, joista osa työskentelee tilalla, osa teurastamossa ja lihanjalostamossa ja osa myynnissä.

Syö vähemmän, mutta paremmin. Maistuvia hetkiä hyvän ruuan parissa!

– Tuula, Heikki ja muu Viskaalin väki

www.viskaalin.fi