Mannerheimin puiston viereen nousee Oulun uusi maamerkki

Tapahtumapuistoksi kunnostetun Mannerheimin puiston viereen kohoaa Oulun uusi maamerkki – upea asuinkerrostalo, jonka suunnittelun lähtökohtina ovat olleet asumisen helppous ja viihtyvyys.

Kaikissa uusissa kodeissa arkea helpottavat huippumodernit keittiökalusteet integroiduilla kodinkoneilla ja induktioliedellä sekä laadukkaat kylpyhuoneratkaisut. Vesikiertoinen lattialämmitys ja kylpyhuoneen sähköinen mukavuuslämmitys lämmittää varpaiden lisäksi myös mieltä talvisena pakkaspäivänä.

Uusi As. Oy Oulun Marskinpuisto on arkkitehtoonisesti näyttävä uudiskohde. ”Marskinpuisto on ainutlaatuinen keskustarakentamisen taidonnäyte Oulussa”, kertoo Lehto Asuntojen hankejohtaja Hannes Oksa ja jatkaa: ”otimme tavoitteeksemme toteuttaa Oulun hienoimman asuinrakennuksen arvoiselleen paikalle ja olemme erityisen ylpeitä tästä kohteesta”.

Uuden 12-kerrokseen kohoavan As. Oy Oulun Marskinpuiston ylemmistä kerroksista avautuu upeat maisemat yli kaupungin ja aina merelle asti. Kaikki taloyhtiön asukkaat pääsevät nauttimaan Mannerheimin puiston yli avautuvista maisemista seitsemännen kerroksen kodikkaalle kattopihalle. Sieltä löytyy leikki- ja oleskelualueen lisäksi ihanan viihtyisä talosauna vilvoitteluterasseineen.

Tässä uudiskohteessa arkea ja asumista helpottaa myös sen loistava sijainti. ”Tämä on yksi kaupunkimme halutuimpia osoitteita”, toteaa Hannes Oksa. Ydinkeskustassa sijaitsevasta As. Oy Oulun Marskinpuistosta on esimerkiksi vain pari askelta Valkean kauppakeskukseen, Rotuaari-kävelykadulle, Oulun torille, teatteriin… lähes minne tahansa keskustassa!

Katso tästä Oulun Marskinpuiston esittelyvideo.

Lue lisää As. Oy Oulun Marskinpuistosta tästä.