Virpi Väisänen tmi

Virpi Väisänen tmi – Kauneus alkaa hyvästä olosta

Virpi Väisänen t:mi on vuonna 1996 perustettu yhden naisen kauneudenhoitopalveluja tarjoava yritys. Kymmenen ensimmäistä vuotta tein keikkatöitä maskeeraajana erilaisissa tuotannoissa. Tutuksi tulivat erilaiset näytökset, TV-tuotannot ja valokuvaukset sekä opetustyöt alan oppilaitoksissa ja kursseilla.

Tällä hetkellä tarjoan kauneudenhoitopalveluitani asiakkaille rauhallisissa ja valoisissa tiloissa, ihan Oulun keskustassa. Olen erikoistunut Biodroga-kasvohoitoihin, ripsien ja kulmakarvojen kestovärjäyksiin, maskeerauspalveluihin, kampauksiin ja Shellac-kestolakkauksiin. Putiikissani on myynnissä laaja valikoima laadukkaita ihonhoitotuotteita, meikkejä ja meikkaustarvikkeita.

Haluan tarjota asiakkailleni elämyksiä sekä kokonaisvaltaista ja laadukasta palvelua.

Kauneusakupunktio kasvoille ja koko keholle

Kauneusakupunktio kasvoille ja koko keholle on hoitokokonaisuus, joka sisältää kiinteyttävän kasvohoidon sekä kiinalaiseen lääketieteeseen perustuvan kasvojen ja vartalon akupunktiohoidon. Hoidossa käytetään erikoisneuloja kasvoille, jotka vaikuttavat ihossa siinä syvyydessä, joka lisää ja nopeuttaa kollageenin muodostumista. Kokonaisvaltaisen vaikutuksen tehostamiseksi käytetään keholle myös vartaloneuloja.

Tervetuloa!

Yhteystietoja