Värikästä naistenmuotia Rotuaarilla

Fulari täyttää ensi keväänä 35 vuotta.

jouluikkuna_web

Mikä on yrityksesi tarina?

Yrityksen perustivat keväällä 1982 Tapio ja Maija-Liisa Salo Kauppurinkadulle, kivijalkamyymäläksi. Tuolloin teinityttönä kävin usein ostoksilla Fularissa. Rotuaarin valmistumisen myötä Fulari muutti nykyiselle paikalle Kirkkokadulle. Minä siirryin Fularin yrittäjäksi vuonna 1993 ja matka jatkuu edelleen.

Millainen asiakas ilahduttaa sinua?

Jokainen asiakas ilahduttaa ja on meille tärkeä. Mieltä lämmittää, varsinkin kun asiakas löytää uuden oivalluksen itsellensä sopivasta väristä tai mallista ja on tyytyväinen uuden vaatteen tuomaan hyvään oloon. On erityisen ilahduttavaa, että Fulari on saanut olla mukana oululaisten naisten elämässä jo kohta 35 vuotta.

Miten sinä ilahdutat asiakastasi?

Haluan ilahduttaa asiakasta tarjoamalla yksilöllistä palvelua ja tuomalla myymälään asiakkaiden toiveiden mukaisia mallistoja. Tästä hyvänä esimerkkinä on Jaakko Selin -mallisto, joka on syntynyt Jaakko Selinin ja Fularin yhteistyönä oululaisten naistenmittojen mukaan ja toiveita kuunnellen. Järjestämme myös erilaisia muotitapahtumia ja on kiva auttaa asiakkaita löytämään värien ja pukeutumisen iloa.

Miten rentoudut työviikon lomassa?

Työpäivät venyvät usein pitkiksi, joten rentoutuminen jää pääsääntöisesti viikonloppuun. Metsä, meri ja kaikenlainen seikkailu luonnossa rentouttaa, voimaannuttaa ja tuo hyvää mieltä. Parasta akkujen latausta on laatuaika läheisten ihmisten seurassa.

Milloin pidit viimeksi lomaa, missä vietit lomasi?

Lomaa pidin viimeksi viime kesänä. Mökkeilin pohjoisessa ja lomailin Italiassa Garda-järvellä luonnon ihanuutta ihmetellen ja makuja maistellen.

Mikä on mottosi työssä ja elämässä?

Pää pilvissä, jalat maassa, rohkea katse tulevaisuudessa ja tätä hetkeä eläen.

Yrittäjä Marjo Huttu / Fulari