Uusittu Optiholmi Pekurinkulmassa

Mikä yritys?

Optikkoliike Optiholmi on oululainen perheyritys, joka aloitti Stockan kivijalassa 2001. Pekurinkulman remontin myötä tilat ovat uudistuneet sijainnin pysyessä lähes ennallaan. Yksityisenä liikkeenä toimiminen ja ketjuihin kuulumattomuus on aina ollut kunnia-asiamme.  Omistajiensa Jarkon ja Miian lisäksi liikkeessä työskentelee kolmantena optikkona Marjo Hevosmaa

Tähtituote/palvelu?

Optiholmi tunnetaan erilaisesta, ketjuliikkeiden tarjonnasta poikkeavasta kehysvalikoimasta. Uusien kehysten valinta ja silmälasien vahvuuksien määrittäminen onnistuu vaivatta kolmen optikon voimin. Täysin uudet, nykyaikaiset tilat sekä koneet ja laitteet helpottavat ja nopeuttavat palvelua.

Millaista asiantuntemusta?

17 vuoden ajan toimittuamme olemme oppineet tuntemaan asiakaskuntamme hyvin. Messuilta kehyksiä valitessamme meidän on helppo huomioida asiakkaidemme tarpeet. Samalla etsimme kehyksiä, joissa on ”sitä jotakin”, onhan uusien silmälasien oltava aina aikaisempia ilahduttavammat.

Mitä kuluttaja meiltä saa?

Tarjoamme asiakkaillemme juuri hänelle sopivia kehys- ja linssivalintoja. Parhaaseen lopputulokseen ollaankin päästy, kun asiakas kertoo silmälasien olevan juuri hänen näköiset.

Miten satsaamme paikallisuuteen?

Paikallisena kivijalkayrityksenä yhteistyökumppanimme ovat suomalaisia yrityksiä, käytämme paikallisia palveluita aina kun se on mahdollista. Silmälasien hionta tehdään Helsingissä Essilorin reunahiomolla, jolloin silmälasit valmistuvat suomalaisella työllä.

Mikä on meidän mottomme?

Aina jotain uutta.

Optiholmin löydät osoitteesta Kauppurienkatu 12, 90100 Oulu

Klikkaa tästä verkkosivuillemme >>