Tyylikoulu WellHottaret

Tyylikoulu WellHottaret avaa oven kauneusmaailmaan

Tyylikoulu WellHottaret on perustettu 1997 kesällä ja toimimme aivan ydinkeskustassa Torikadulla. Pitkään hain yritysideaa ja toimin monenlaisella kauneusalalla, kunnes mieleeni napsahti ajatus omasta koulusta. Opettajana toimiessani kehittelin ideaa sivutoimisesti ja noin kymmenen vuotta vierähti yksin yrittäjänä. Uudet toimitilat 2006 mahdollistivat yrityksen laajentamisen ja pikkuhiljaa olen lisännyt palveluita ja henkilökuntaa. Nyt yrityksemme tarjoaa monipuoliset kauneus- ja hyvinvointipalvelut samalta luukulta periaatteella.

Toimitilamme jakaantuvat kolmeen osaan Torikadun varrella, parturikampaamo omana virkeänä yksikkönä vastapäätä verotoimistoa sekä uusin vuoden toiminnassa ollut Kauneusstudio kampaamon vieressä. Tyylikoulun tilat ovat edelleenkin Torikatu 30 osoitteessa, mistä tarina on lähtenyt liikkeelle. Tyylikoulun tiloissa on myös kauneushoitola ja hierontapiste.

Asiakkaille tarjoamme siis kaikki kampaus- ja parturipalvelut sekä opastuksen hiusten laittoon liittyvissä asioissa. Myös stailaus on vahvuutemme: tytöt mielellään etsivät persoonallisen ilmeen asiakkaille. Kauneusstudiossa teemme ripsipidennykset, meikit sekä geelikynnet. Tyylikoulun puolella kokoontuvat virkistymään asiakasryhmät, mm värianalyysi- ja meikki-illat ovat tosi suosittuja. Myös pigmentointipalvelut löytyvät samasta pisteestä. Kauneushoitolassa on monipuoliset hoidot sekä hierontapalvelut, joista kuumakivihieronta näin syksyisin on tosi suosittu.

Yhteystietoja

 • Osoite

  Tyylikoulu ja Hoitola

  Torikatu 30
  90100 Oulu

  Parturi-kampaamo ja Kauneusstudio

  Torikatu 25
  90100 Oulu

 • Aukioloajat

  ma-pe 10-17

  la 10-15

  Muuten sopimuksen mukaan

 • Puhelinnumero

  0400 854 492