Tyylikoulu WellHottaret

Tyylikoulu WellHottaret avaa oven kauneusmaailmaan

Tyylikoulu WellHottaret perustettiin kesällä 1997. Toimimme tällä hetkellä aivan Oulun ydinkeskustassa Torikadulla. Pitkään hain yritysideaa ja toimin monenlaisella kauneusalalla, kunnes mieleeni napsahti ajatus omasta koulusta. Opettajana toimiessani kehittelin ideaa sivutoimisesti ja noin 10 vuotta vierähti yksin yrittäjänä. Vuonna 2006 uudet toimitilat mahdollistivat yrityksen laajentamisen, jonka vuoksi olen pikkuhiljaa lisännyt palveluita tarjontaan sekä henkilökuntaa taloon. Nyt yrityksemme tarjoaa monipuoliset kauneus- ja hyvinvointipalvelut samalta luukulta periaatteella.

Toimitilamme jakaantuvat kolmeen osaan Torikadun varrella, parturikampaamo omana virkeänä yksikkönä vastapäätä verotoimistoa sekä uusin vuoden toiminnassa ollut Kauneusstudio kampaamon vieressä. Tyylikoulun tilat ovat edelleen Torikatu 30:ssa, mistä yrityksen tarina on alunperin lähtenytkin liikkeelle. Tyylikoulun tiloissa on myös kauneushoitola ja hierontapiste.

Asiakkaille tarjoamme siis kaikki kampaus- ja parturipalvelut sekä opastuksen hiustenlaittoon liittyvissä asioissa. Myös stailaus on vahvuutemme: tytöt mielellään etsivät persoonallisen ilmeen asiakkaille. Kauneusstudiossa teemme ripsipidennykset, meikit sekä geelikynnet. Tyylikoulun puolella kokoontuvat virkistymään asiakasryhmät, muun muassa värianalyysi- ja meikki-illat ovat tosi suosittuja. Myös pigmentointipalvelut löytyvät samasta pisteestä. Kauneushoitolassa on monipuoliset hoidot sekä hierontapalvelut, joista kuumakivihieronta on tosi suosittu.

Yhteystietoja

 • Osoite

  Tyylikoulu ja Hoitola

  Torikatu 30
  90100 Oulu

  Parturi-kampaamo ja Kauneusstudio

  Torikatu 25
  90100 Oulu

 • Aukioloajat

  ma-pe 10-17

  la 10-15

  Muuten sopimuksen mukaan

 • Puhelinnumero

  0400 854 492