Tuba – Food & Lounge

Kaiken kansan kulttuurikuppila

Tuba – Food & Lounge on kierrätys- ja ekohenkinen, lähi- ja luomutuotteita suosiva kaiken kansan kulttuurikuppila. Menumme sisältävät myös aina kasvis- ja vegaaniruokaa. Eko- ja kierrätyshenkisyytemme heijastuu myös ravintolamme ulkonäköön; suurin osa huonekaluistamme ja astioistamme ovat kierrätettyjä.

Tubaan voit tulla kahville, syömään ja nautiskelemaan kulttuurista. Viikolla pöytämme täyttyy kohtuuhintaisesta buffetlounaasta, perjantaisin herkutellaan burgerbuffetissa ja lauantain voit aloittaa viikoittain vaihtuvan teeman mukaisella brunssilla.  Ylpeytemme aihe on myös omaan juureen leivotut artesaanipizzat ja käsintehdyt burgerit paikallisista raaka-aineista. Poikkea myös vain kahville tai lasilliselle, tarjolla on muun muassa paljon kotimaisia pienpanimotuotteita.

Ravintola on lyhyessä ajassa vakiinnuttanut paikkansa Oulussa kaiken kansan kulttuuriravintolana, jossa yhdistyvät hyvä ruoka, rento ilmapiiri ja musiikki. Lisäksi Tuba on vilkas tapahtumapaikka. Ohjelmassa on viikoittain visailua, keikkoja ja monipuolista kulttuuritarjontaa. Tutustu tuleviin tapahtumiimme täällä.

Lämpimästi tervetuloa!

Yhteystiedot

 • Osoite

  Mannenkatu 2,
  90130 Oulu

 • Aukioloajat

  ma-ti 10.30-17:00

  ke-to 10.30-20.00

  pe 10.30-00.00

  la 12.00-00.00

 • Puhelinnumero

  040 838 7737