Tuba – Food & Lounge tarjoaa paikalliseen tekemiseen ja käsityöhön perustuvaa omaleimaista ravintolapalvelua

Anne Mikkola on toiminut Tuban yrittäjänä vuodesta 2013.

Mikä on yrityksesi tarina?

Minulla oli halu ja tarve tehdä töitä omalla luovalla tavalla ja rakentaa omanlainen työyhteisö. Kutsumuksenani oli luoda vahvasti lähiruokaan, paikalliseen tekemiseen ja käsityöhön perustuvaa omaleimaista ravintolapalvelua.

Millainen asiakas ilahduttaa sinua?

Tyytyväinen ja vuorovaikutukseen rohkeneva asiakas, joka antaa palautetta ja ideoita. Työskentelymme pohjaa vahvasti asiakaspalvelun joustavuuteen ja asiakkaan tarpeitten huomioimiseen. Minusta on tärkeä kuulla ja kuunnella asiakasta.

Miten sinä ilahdutat asiakastasi?

Meiltä löytyy aina joustoa ja rohkeutta toteuttaa asiakkaan villejäkin ideoita. Olemme vahvasti uudistuvia ja seuraamme mitä maailmalla tapahtuu. Pyrimme olemaan ajan tasalla ja vastaamaan asiakkaiden toiveisiin, tästä esimerkkinä mm. hävikkiraaka-aineiden käyttö toiminnassamme ja vegaanivaihtoehtojen huomioiminen.

Kerro hauska sattumus työsi tiimoilta?

Tuba – Food & Lounge -ravintolaa perustettaessa, meillä ei ollut ajatuksissa käyttää Tubaa juhlapaikkana, mutta nyt jo useampi hääpari on halunnut järjestää meillä omaan persoonalliseen tyyliinsä sopivat hääjuhlat. Esimerkiksi tänä kesänä järjestimme asiakkaan toiveesta täysin vegaaniset häät rennolla otteella. Ilta oli oikein hauska kokonaisuus, ja vaikka sisustuksemme on toteutettu kierrätystavaroilla, saatiin oikein juhlava tunnelma luotua ravintolaan. Oli ilo olla mukana ideoimassa ja toteuttamassa erilaista juhlaa.

Miten rentoudut työviikon lomassa?

Urheilemalla.

Milloin pidit viimeksi lomaa, missä vietit lomasi ja kuinka pitkä loma oli?

Juhannusviikolla oltiin viikko Italiassa maistellen viinejä ja hyviä ruokia Toscanan alueella.

Mikä on mottosi työssä ja elämässä?

Ei saa koskaan antaa periksi. Täytyy olla sitkeyttä ja rohkeutta viedä omia unelmia eteenpäin, vaikka välillä vähän vastustaisikin.

Anne Mikkola

Tuba – Food & Lounge/Ravintola Rauhala