Tekstiileillä tunnelmaa

Yrittäjä Brita Mäkitalo on toiminut yrittäjänä Sisustus Britassa vuodesta 2000.

dav

Mikä on yrityksesi tarina?

Yritys syntyi tarpeesta tehdä töitä kankaiden kanssa. Lapsena olin paljon tätini ompelimon takahuoneessa, jossa myös äitini oli töissä. Koko suku on jollakin tavalla käsityöammateissa. Nyt kivijalkamyymälä on ollut pystyssä 17 vuotta, ja varmaan jatketaan eläkkeelle asti.

Millainen asiakas ilahduttaa sinua?

Ihania ovat sellaiset asiakkaat, jotka luottavat meidän pitkäaikaiseen asiantuntemukseemme. He tulevat vielä useamman vuoden jälkeenkin kehumaan, kuinka ovat edelleen tyytyväisiä.

Miten sinä ilahdutat asiakastasi?

Asiakkaamme ilahtuvat, kun suunnittelemme heidän toiveidensa mukaiset verhot ja verhoilukankaat. Suunnittelemme yhtenäisiä kokonaisuuksia. Palvelumme on ystävällistä ja yksilöllistä.

Kerro hauska sattumus työsi tiimoilta?

Kerran aloimme siivoamaan liikettä ja, kuinka ollakaan, kaikki hyllyt vaihtoivat paikkaa. Lopulta liike oli niin sekaisin ja täynnä, että asiakkaat eivät päässeet sisälle. Yhdenkin asiakkaan verhotilaus otettiin vastaan tuulikaapissa.

Miten rentoudut työviikon lomassa?

Vastapainoa työlle on mökkeily ja luonnossa liikkuminen. Tietenkin, kun aikaa on, niin ihanat lapsenlapset vievät, mutta myös tuovat paljon energiaa.

Milloin pidit viimeksi lomaa, missä vietit lomasi ja kuinka pitkä loma oli?

Lomaa oli kesällä vain 2 viikkoa, jonka vietin mökillä. Talvella otetaan sitten takaisin.

Mikä on mottosi työssä ja elämässä?

Niin kauan jatketaan kuin on kiva tulla töihin ja nauttii työstään.

 

dav

Yrittäjä Brita Mäkitalo / Sisustus Brita