Sykähdyttävä kenkä-ja asusteliike Aleksanterinkadulla

Kipkop Store – www.kipkop.fi 

Kipkop Store syntyi 2011 keväällä. Avasimme kivijalkaliikkeen 2016 Aleksanterinkatu 49:ään, jossa sijaitsee myös verkkokauppamme. Myymälästämme löytyy trendikäs ja laaja kenkävalikoima. Tarjoamme asiantuntevaa palvelua kahden naisen voimin. Olemme laajentaneet tälle syksylle valikoimaamme, erityisesti myymälän osalta. Kivijalkaliikkeestämme löydät nyt myös laadukkaita vaatteita ja laukkuja niin arkeen kuin juhlaan.

Palvelun vetävyys

Meiltä löytyy Oulun laajin valikoima naisten kenkiä, juhlaan, arkeen sekä työelämään. Olemme aina mukana ajankohtaisissa trendeissä ja väreissä. Mallistomme muuttuu kuukausittain uusilla tuotteilla ja tuotevalikoimamme löydät verkkokaupastamme www.kipkop.fi. Uutuudet löytyvät aina ensin myymälästämme!

Millaista asiantuntemusta Kipkop Store tarjoaa?

Kokeilemme ja testaamme kaikki kengät ja vaatteet itse, joten osaamme etsiä valikoimastamme juuri sinulle oikeanlaiset kengät, jotka sopivat sinun jaloillesi. Sovituksista voit myös lukea kommentteja tuotekohtaisesti verkkokauppamme sivuilta.

Ketä meillä on töissä?

Meillä työskentelee innokas ja asiantunteva henkilökunta, joka palvelee aina hymyssä suin! Yrittäjä myös itse toimii asiakastyössä päivittäin. Visualistimme taikoo välillä uutta ilmettä myymälään, jolloin ajankohtaiset tuotteet ovat aina esillä.

Mitä meiltä saa?

Valikoimastamme löydät laadukkaat ja trendikkäät naisten kengät. Valikoimamme vaihtuu tiuhaan, joten vakioasiakkaamme tietävätkin, että ajoissa liikkeelle lähteminen on hänen valttikorttinsa saada upeat kengät. Myymälästämme löydät nyt myös pukeutumiseen vaatteita ja asusteita laadukkailta merkeiltä.

Paikallisuuteen satsaaminen

Paikallisena kivijalkayrityksenä meillä on yhteistyökumppaneina oululaisia yrityksiä sekä organisaatioita.

Meidän mottomme

Erotu eduksesi! Jokainen nainen saa näkyä ja kuulua, korkojen kanssa tai ilman.

Kipkop Storen myymälän löydät osoitteesta Aleksanterinkatu 49. Olemme avoinna maanantaista lauantaihin. Tervetuloa!

 

Klikkaa tästä Kipkop Storen verkkokauppaan >>