Studio P.S.V.

Jokainen meistä on hyvän kuvan arvoinen

Studio P.S.V. on oululainen valokuvauspalveluja tarjoava perheyritys. Jo yli 20 vuoden ajan olemme kuvanneet yritysten tarpeisiin ja julkaisuihin. Tavallinen oululainen tuntee meidät ehkä paremmin muotokuvauksistamme: kuvaamme lapsia, ylioppilaita ja hääpareja, perheitä, pariskuntia sekä aikuisia ihmisiä. Tietysti meiltä saa myös sähköiset passikuvat suoraan poliisin järjestelmään ilman odottelua.

newborn_psv_web

Viime vuosina erityiseen suosioon ovat nousseet muun muassa koskettavat newborn- eli vauvakuvamme. Oma erikoisuutemme on aikuiselle naiselle hemmotteluhetken tarjoava, Beauty Spotin ammattimeikkauksen sisältävä Beauty-kuvaus.

Kuviamme onkin jo tuhansissa kodeissa ja satojen yritysten mainosmateriaaleissa.

Heinäpäästä keskustaan

Aloitimme keskellä 90-luvun lamaa viestintätoimistona. Kun kuviamme julkaistiin aikakausi- ja asiakaslehdissä, ihmiset alkoivat yhä enemmän kysellä myös muotokuvauksia. Ensimmäinen studio pystytettiin Heinäpäähän, ja puskaradion myötä ovi alkoi käydä yhä tiheämpään. Toiminta lähti laajenemaan nopeasti, ja jo kolmen vuoden kuluttua muutimme keskustaan.

Pian aloimme saada myös valtakunnallista tunnustusta: SAV (Suomen ammattivalokuvaajat) palkitsi yrittäjän, valokuvaajamestari Reijo Koirikiven kuvia lähes vuosittain. Esimerkiksi hääkuvillaan Reijo on voittanut kultaa neljä kertaa ja paljon muita mitalisijoja eri sarjoissa. Vuosikilpailun päävoiton eli Vuoden Muotokuvaaja -tittelin Reijo on voittanut kahdesti; vain kaksi muuta valokuvaajaa on Suomessa yltänyt samaan.

yrityskuvaus_psv_web

Niinpä viestintätoimistosta kasvoi Pohjois-Suomen suurin valokuvauspalveluihin keskittynyt yritys. Yrittäjäparin lisäksi Studio P.S.V:ssä palvelee vuodenajasta riippuen 2–4 työntekijää kahdessa tilavassa studiossa ja miljöössä.

Tänä päivänä kuvauksia Studio P.S.V:ssä tekevät myös valokuvaajat Niko Raappana ja Noora Slotte. Nikoa innostavat erityisesti mallikansio- ja tuotekuvaukset sekä juhlien ja tapahtumien kuvaukset niin yksityisille ihmisille kuin yrityksillekin. Jo palkintojakin keränneen Nooran leipälajeja ovat lapsi- ja lemmikkikuvaukset sekä dokumentaariset hääkuvaukset.

Myötäeläen kauniita kuvia

haakuvaus_psv_web

”Valokuva muodostuu valosta ja varjosta, ja valokuvaajan täytyy hallita näiden käyttö”, Koirikiven Reijo painottaa. Mutta pelkkä tekniikka ei riitä.

”Alkuaikoina katselin paljon muiden kuvia näyteikkunoissa. Silloin oivalsin, miten tärkeää kuvan onnistumisen kannalta on se, että ihminen viihtyy kuvaustilanteessa. Kun ihmisellä on hyvä olla, se välittyy myös kuvassa aitoina tunteina ja läsnäolona. Esimerkiksi hääkuvissa kaikkein tärkein juttu on se, että ne kaksi ihmistä tykkäävät toisistaan ja se pitäisi valokuvaajan saada vangittua kuviin.”

”Valokuvaus on paitsi tekniikan hallintaa, ennen kaikkea siinä on kysymys ihmisten ymmärtämisestä ja myötäelämisestä. Valokuvaajan tehtävä on tukea kuvaukseen tulevan ihmisen itsetuntoa. Valokuvassa oleminen ei ole meille kaikille helppo asia, mutta jokaisesta ihmisestä, kun ihmisen saa irrotettua epävarmuuden panssarista, saa kauniin kuvan. Olemme tavallisen ihmisen asialla, olipa sitten kyse vaikkapa firman henkilökuvauksista.”

psv_kivijalkatarjous_web

Tule Lävistäjälle!

Studio P.S.V. toimii Lävistäjällä, jossa voimme tarjota asiakkaillemme maksuttoman pysäköintipaikan.

Kuvausajan voi varata joko puhelimella ja tietysti myös netin kautta.

Tervetuloa!

Yhteystietoja

 • Osoite

  Kajaaninkatu 11 (Lävistäjä)
  90100 Oulu

 • Aukioloajat

  ma puhelimitse 10–16

  ti–to 10–17

  pe 10–18

  la 10–13

  Kuvaamme myös aukioloaikojen ulkopuolella.

 • Puhelinnumero

  08 379 289