Studio P.S.V. – elämäsi kuvat!

Mikä yritys?

Studio P.S.V. on lähes 25 vuotta toiminut oululainen perheyritys. Olemme valokuvaamo, joka tarjoaa teknisesti taitavat ja koskettavat kuvat niin koteihin kuin yrityksiinkin, studiossa ja missä vain studion ulkopuolella – vaikkapa puistossa, meren rannalla tai kotona.

Koteihin kuvaamme mm. vauvat, lapset, perheet, rippilapset, ylioppilaat ja valmistuneet, kihla- ja hääparit, isovanhemmat yhdessä ja erikseen, huomenlahjakuvat, lemmikit, sotilaat, tohtorit, erilaiset aikuisten muoto- ja beauty-kuvat, mallikansiot sekä häät, hautajaiset ja muut perhejuhlat.

Studiomme sijaitsee Lävistäjällä, Kajaaninkatu 11, jossa tarjoamme maksuttoman pysäköinnin asiakkaillemme


Vetävin tähtituote tai palvelu?

Yksi tämän hetken hittituotteitamme ovat taiteelliset odotus- ja newbornkuvamme. Taitavasti luonnonvaloa hyödyntävät miljööhääkuvamme ovat aina tykättyjä. Beauty Day on oma, ihana hemmottelupakettimme, joka sisältää kuvauksen lisäksi meikin ja stailauksen. Tarjoamme erittäin laajan valikoiman kuvatuotteita, joista yksilölliset kuvakirjat ja värikylläiset metallitaulut ovat ihan huipputuotteita.

Millaista asiantuntemusta?

Hallitsemme valokuvauksen tekniikan ja sen lisäksi kuvien tunnelman. Viimeistelemme kaikki kuvat taitavalla kuvankäsittelyllä ja vastassasi ovat aina hymyilevät kasvot.

Ketä meillä on töissä?

Meillä työskentelee kolme huippuvalokuvaajaa: valokuvaajamestari Reijo Koirikivi ja ammattivalokuvaajat Noora Slotte ja Niko Raappana. Reijo on voittanut kaksi kertaa Vuoden muotokuvaaja –palkinnon, ja olemme voittaneet lukuisan määrän muita palkintoja. Lisäksi sinua palvelevat Saara ja Raija. Kuviamme on tuhansissa kodeissa ja satojen yritysten kuvagallerioissa

Mitä kuluttaja meiltä saa?

”Vedoksissa oli niin paljon ihania kuvia, ettei tiedä, mitä valitsisi.” Monta kertaa olemme kuulleet myös seuraavan repliikin: ”En ole ikinä onnistunut kuvissa, mutta nyt hyviä kuvia on vaikka kuinka paljon.”

Miten satsaamme paikallisuuteen?

Ostamme palvelut ja tuotteet ilman muuta paikallisilta yrityksiltä aina, kun se on mahdollista: valokuvauslaitteista toimistotarvikkeisiin, IT-palveluista siivoukseen, huonekalujen verhouksesta remontointiin, lounaista tapahtumatarjoiluihin…

Mikä on meidän mottomme?

Jokaisesta saa hyvän kuvan, ja Sinäkin olet hyvän kuvan arvoinen!

 
Klikkaa tästä Studio P.S.V.:n verkkosivuille >>