Sisustusta ja inspiraatiota Hallituskadulta

Mikä yritys?

Maja, Decor & Lifestyle shop, rouhean pirteä sisustusliike, muuttanut juuri Kirkkokadulta osoitteeseen Hallituskatu 30. Haluamme tuoda sisustukseen hieman kotoisampaa ja lämpimämpää lähestymistapaa, unohtamatta huumoria sekä laatua ja luksusta. Valikoimastamme löydät sisustustuotteita joka makuun, lapsia unohtamatta. Palveluihimme kuuluvat myös yhteistyö stailaajien kanssa sekä myyntistailaukset ja sisustusneuvonta sekä suunnittelupalvelut. Olipa asiakkaanamme yritys tai yksityinen henkilö, tärkeintä meille on tyytyväinen asiakas ja onnistunut lopputulos.

Vetävin tähtituote tai palvelu?

Oulu-aiheiset tuotteet vetoavat oululaisiin. Printit ja kortit ovat meidän suosituimpia tuotteitamme. Sisustuspalvelut kasvattavat suosiotaan koko ajan.

Millaista asiantuntemusta?

Palvelemme ammattitaidolla ja suurella sydämellä jokaista asiakastamme. Autamme kodin sisustukseen liittyvissä värimaailman ja tuotteiden yhdistämisessä, mutta meiltä saa myös kokonaisvaltaista sisustussuunnittelua. Palvelemme sekä yrittäjiä että yksityisiä kuluttajia. Teemme yhteistyötä eri alojen yritysten sekä sisustussuunnittelijoiden ja stailaajien kanssa.

Ketä meillä on töissä?

Meillä työskentelee ammattitaitoisia ja iloisia myyjiä, valmiina palvelemaan kaikkia hymyssä suin.

Mitä kuluttaja meiltä saa?

Kattavan palvelun lisäksi, yksilölliset sisustusratkaisut ja apua kodin värimaailman yhteensovittamiseen. Verkkokauppamme kautta on myös mahdollista tilata tuotteita ja valita lopussa nouto myymälästä, tällöin asiakas säästää kätevästi postituskulut ja hakee ostoksensa haluamana ajankohtana myymälän aukioloaikoina.

Miten satsaamme paikallisuuteen?

Valikoimastamme löydät kotimaisten pienyrittäjien julisteita, kortteja sekä sisustustuotteita. Teemme myös paljon yhteistyötä eri oululaisten yritysten kanssa.

Mikä on meidän mottomme?

Erotu tyylilläsi. Jokaisen koti on erilainen, meiltä löydät kotiisi persoonalliset tuotteet ja kattavan sisustuspalvelun avuksesi. Uskomme myös, että yhteistyössä on voimaa ja toisen yrityksen ja palvelun suosittelu, ei ole meiltä pois.

 
Liikkeemme löydät osoitteesta Hallituskatu 30, 90100 Oulu.

Vieraile verkkokaupassamme, klikkaa tästä >>